Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Eski MİT'çi Mehmet Eymür defnedildi! Peker ve Çakıcı çelenk gönderdi

Eski MİT'çi Mehmet Eymür defnedildi! Peker ve Çakıcı çelenk gönderdi

MİT eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür toprağa verildi. Eymür'ün cenazesine Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı çelenk gönderdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski MİT'çi Mehmet Eymür defnedildi! Peker ve Çakıcı çelenk gönderdi

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) eski Kontrterör Dairesi Başkanı olan Mehmet Eymür, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde KOAH tedavisi gördüğü sırada vefat eden Eymür için İstanbul Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde cenaze namazı düzenlendi.

Eski Mi̇t'çi Mehmet Eymür Defnedildi! Peker Ve Çakıcı Çelenk Gönderdi

Eymür'ün vefatı nedeniyle düzenlenen cenaze töreninde ailesi, sevenleri dışında Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, eski İstanbul İl Emniyet Müdürü Kemal Yazıcıoğlu gibi isimler de katıldı. 

Eski Mi̇t'çi Mehmet Eymür Defnedildi! Peker Ve Çakıcı Çelenk Gönderdi

Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı'nın Çelenkleri Dikkat Çekti

Eski MİT Müsteşarı Sönmez Köksal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gültekin Uysal, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı da cenaze namazının ardından çelenk gönderdi.

Peker Ve Çakıcı Çelenk Gönderdi

Mehmet Eymür Kimdir?

Mehmet Eymür, MİT'e katıldıktan sonra önemli görevlerde bulunmuştu. MİT İstanbul Bölge Başkanlığı ve Teknik İstihbarat Birimi'nin kurucusu olarak bilinen Eymür, 1983'te MİT Kaçakçılık Şubesi Müdürü olarak atandı ve 1995'te MİT Kontrterör Daire Başkanlığı görevini üstlendi. Eymür, emeklilik sonrasında bir süre ABD'de yaşadı ve 2002 yılında Türkiye'ye döndü. Eymür, işkence iddialarıyla ilgili bir soru üzerine 'Yapmışımdır' demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alperen Şengün double double yaptı

Alperen Şengün double double yaptı