Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erkan Baş sel felaketine ilişkin bir mesaj paylaştı

Erkan Baş sel felaketine ilişkin bir mesaj paylaştı

Türkiye İşçi Partisi lideri Erkan Baş, kendi Twitter hesabından Zonguldak, Ordu,  Artvin ve çevre illeri etkileyen sel felaketine ilişkin bir mesaj paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erkan Baş sel felaketine ilişkin bir mesaj paylaştı

Baş, paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı: Zonguldak, Ordu ve Artvin illerimiz başta olmak üzere sel felaketinden etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bir kez daha Karadeniz illerimiz beton sevdasının, rantsal yapılaşmanın, doğa talanının sonucu olan sel felaketi karşısında çaresiz bırakıldı. Her yıl yaşanan bu felaketler afet değil, kader hiç değil. Tüm ihmallerin ve suçların takipçisi olacağız.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Zonguldak, Ordu ve Artvin illerimiz başta olmak üzere sel felaketinden etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum.<br><br>Bir kez daha Karadeniz illerimiz beton sevdasının, rantsal yapılaşmanın, doğa talanının…</p>&mdash; Erkan BAŞ (@erkbas) <a href="https://twitter.com/erkbas/status/1678366658426032129?ref_src=twsrc%5Etfw">July 10, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bariyerlere çarpan araç taklalar atarak yaklaşık 100 metre sürüklendi

Bariyerlere çarpan araç taklalar atarak yaklaşık 100 metre sürüklendi