Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Erdoğan söz vermişti! O ilçe doğalgaza kavuşuyor

Erdoğan söz vermişti! O ilçe doğalgaza kavuşuyor

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Taşkan, doğalgazın gelmesiyle birlikte ilçenin birçok hizmetinin de yenileneceğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan söz vermişti! O ilçe doğalgaza kavuşuyor
KAYNAK: İHA

Kastamonu'nun Azdavay ilçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sel felaketinden etkilenen bölgelere doğalgaz sözü verdiği yerlerden biri. Bu doğrultuda, Azdavay'da doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Cevat Taşkan, doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte pek çok hizmetin de beraberinde geleceğini belirtti.

11 Ağustos 2021'de yaşanan sel felaketi sonrasında Batı Karadeniz bölgesine yapılan ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, selden etkilenen ilçelere doğalgaz bağlanacağı sözünü vermişti. Bu sözlerin ardından Kastamonu'nun Abana, Bozkurt, İnebolu, Küre ve Cide ilçelerinde doğalgaz çalışmaları tamamlanmıştı. Şimdi ise Azdavay'da bu sözün yerine getirilmesi için hareketli günler yaşanıyor.

Doğalgazla Birlikte Altyapıda Köklü Değişiklikler Bekleniyor

Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan, doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte altyapıda köklü değişikliklerin beklendiğini ifade etti. Sel felaketlerinin ardından ilçenin ciddi hasarlarla karşı karşıya kaldığını belirten Taşkan, şimdi ise doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla yeni bir dönemin kapısının aralandığını dile getirdi.

Erdoğan söz vermişti! O ilçe doğalgaza kavuşuyor

İlçeye Doğalgaz Yıl Sonuna Kadar Yetişecek

Azdavay'da yapılan çalışmaların hızla ilerlediği belirtiliyor. Doğalgaz borularının tırlarla ilçeye getirilmesiyle birlikte, altyapıda yapılacak olan çalışmaların da başlayacağı kaydedildi. Hedef, yıl sonuna kadar ilçedeki evlere doğalgazın verilmesi olarak belirlendi.

Azdavay ilçesinde başlatılan doğalgaz altyapı çalışmalarıyla birlikte, ilçe halkı yeni bir döneme adım atıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği sözün yerine getirilmesiyle, sel felaketinden etkilenen ilçenin yeniden yapılandırılması hız kazanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM Partili Belediyelerin işten çıkardığı işçiler Van'da yürüyüşle protesto etti

DEM Partili Belediyelerin işten çıkardığı işçiler Van'da yürüyüşle protesto etti