Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Erdal Başkan can dostları belediyede bekçi yapacak

Erdal Başkan can dostları belediyede bekçi yapacak

Katliam yasasının kabul edilmesinden sonra açıklama yapan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sokak hayvanlarını öldürmek yerine belediye binalarına bekçi olarak göndereceklerini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdal Başkan can dostları belediyede bekçi yapacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara'da, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sokak hayvanlarının öldürülmesine karşı çıkacaklarını belirterek, bu can dostlarını belediyede görevlendireceğini açıkladı.

Sokak Hayvanları İçin Yeni Politika

Başkan Beşikçioğlu, hayvanları koruma yasasında yapılan değişikliklerin ardından, belediyenin sokak hayvanlarına yönelik yeni politikalarını duyurdu. 30 Temmuz'da yapılan toplantıda, Beşikçioğlu, hayvanseverlerle bir araya gelerek, Etimesgut'taki sokak hayvanlarına yönelik planlarını paylaştı. Başkan Beşikçioğlu, 'Sokak hayvanlarının öldürülmesine izin vermeyeceğiz. Onları belediyede görevlendirip, çeşitli görevler vereceğiz' dedi.

Barınaklar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi Olacak

Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyesi'nin mevcut barınaklarının gelecekte rehabilitasyon merkezine ve eğitim merkezine dönüşeceğini ifade etti. Başkan, 'Köpekleri toplamayacağım, vatandaşlar getirecek. Barınaklarımız artık birer rehabilitasyon ve eğitim merkezi olacak. Belediyenin sahip olduğu birçok bina bu hayvanlar için kullanılacak' şeklinde konuştu.

Veterinerlik Müdürü ve Eski Yönetim Üzerine Açıklamalar

Beşikçioğlu, Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde yapılan incelemeler ve eski müdürün görevden alınması hakkında da bilgi verdi. 'Son 6 ayda Veterinerlik Müdürlüğü'nün harcamış olduğu para 12 milyon TL. Ancak, bu paranın nerede harcandığını sorguladık. Ruhsatsız bir hastaneye kadro verilmiş, bu durumun düzeltilmesi gerekti' dedi.

Ankara Üniversitesi ile İş Birliği

Beşikçioğlu, hayvan hastanesiyle ilgili sıkıntıları çözmek amacıyla Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi ile iş birliği yapacaklarını duyurdu. 'Ankara Üniversitesi'nin bilgi ve birikimi bizimle olacak. Saldırgan hayvanların dönüşümünü sağlayarak örnek bir ilçe olmayı hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

G T1 M N Km Xk A A5 S Pb

G T1 M N Kn Xk A A8G0 O

G T1 M N Kc Xs A A6 P7 T

G T1 M N Kg Wc A Azi9 Y

G T1 M Tp D Wk A A Yp7 X

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Kupa Maçının Hakemi Belli Oldu!

Süper Kupa Maçının Hakemi Belli Oldu!