Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem “Elimizi taşın altına koyacağız”

“Elimizi taşın altına koyacağız”

Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Başkanı genç iş insanı Alper Alveroğlu, geçtiğimiz günlerde ‘Sana Değer Antalya’ mottosuyla sosyal medyada ses getiren bir çalışma başlattı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Elimizi taşın altına koyacağız”

Geçmişte AKP Gençlik Kolları Başkanlığı ve önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan KONGED Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Alper Alveroğlu ‘Sana Değer Antalya’ mottosuyla sosyal medyada ses getiren bir çalışma başlattı. Yüzlerce insanın kendi hesaplarından paylaştığı slogan sosyal medyada ve kamuoyunda büyük dikkat çekti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Alveroğlu, “Bugüne kadar sivil toplum özelinde yaptığımız çalışmalarımızı dostlarımızdan aldığımız destek ve güvenle bir başka boyuta taşımaya hazırlanıyoruz. Sahada hissettiğimiz samimiyet bizi şehrimiz adına daha geniş ölçekli sorumluluk almak yönünde motive ediyor” diyerek hedeflerini paylaştı.

2-28

“ANTALYA İÇİN HER ŞEYE DEĞER”

Kentte nefes alan herkesin bir sorumluluğu olduğuna inandığını belirten SET Grubu Başkanı Alper Alveroğlu, “Kimimiz yerdeki bir çöpü kaldırarak, kimimiz yatırımlarla üretim ve istihdam alanı açarak, kimimiz fikirlerimizle, kimimiz ise yazdığı bir şiirle dahi bu şehre hizmet edebiliriz. Antalya yaradanın insanlığa bahşettiği en özel coğrafyalardan bir tanesi. Bu cennet şehrin bize verdiklerine karşılık bizler de sorumluluk almaktan kaçmayıp, emeklerimizle gereğini yapmak zorundayız. Ekonomi, tarım, teknoloji, sağlık, bilişim, turizm ve inovasyon gibi konu başlıklarında yoğun bir proje çalışması başlattık. 2023’ün ilk çeyreğinde bu konu başlıklarını kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

“100 İŞ İNSANI İLE SINIRLADIK”

Son olarak Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) bünyesindeki hedeflerine değinen Alper Alveroğlu, “Sanayi, turizm, tarım, inşaat, sağlık, eğitim ve diğer lokomotif sektörlerden iş dünyasında karşılığı olan, ticaret hacmi ve donanımı kuvvetli arkadaşlarımızla 50 kişilik yönetim kurulu ve 50 kişilik üyeden oluşan toplam 100 kişilik güçlü bir kadromuz var. 2023 yılında gerek yatırımlarla gerekse toplumsal refleksimizle Antalya adına elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı  

Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı