Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Eğitimcilerden Yeni Eğitim Yılı Öncesi Müfredat Açıklaması! "Atatürk ve Cumhuriyet Değerleri Müfredatta Azaltıldı"

Eğitimcilerden Yeni Eğitim Yılı Öncesi Müfredat Açıklaması! "Atatürk ve Cumhuriyet Değerleri Müfredatta Azaltıldı"

Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, 2024-2025 eğitim öğretim yılı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Acar, “İlk dersimiz Cumhuriyet” diyerek müfredata tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Eğitimcilerden Yeni Eğitim Yılı Öncesi Müfredat Açıklaması! "Atatürk ve Cumhuriyet Değerleri Müfredatta Azaltıldı"
MUHABİR: Arda Kır

2024-2025 eğitim öğretim yılı bugün itibari ile başladı. Eğitimde yaşanan sorunların gün geçtikçe büyüdüğünü ve eğitim müfredatına Atatürk’ün daha az yer verildiğini ifade eden Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, “Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcında, ilk ve ortaokullarda “Çanakkale ve Gazze” , lise düzeyinde “Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi” konulu açılış dersiyle eğitim sürecine başlanılacağı Milli Eğitim Bakanlığı’nca duyurulmuştu. Bu dersin içeriğinde, tarihsel gerçekliklerin çarpıtıldığını ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinçli olarak eksik bırakıldığını çok net görmekteyiz. Eğitim-İş olarak 9 Eylül Pazartesi günü tüm şube ve temsilciliklerimizin, üyelerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla “İlk dersimiz Cumhuriyet, konumuz vatanseverlik ve bağımsızlık” olacaktır” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ece Mumay'dan Antalya'da Muhteşem Konser

Ece Mumay'dan Antalya'da Muhteşem Konser