Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Dilan Polat’a bir darbe de Fenerbahçe’den geldi! Anlaşmayı sonlandırma kararı aldılar

Dilan Polat’a bir darbe de Fenerbahçe’den geldi! Anlaşmayı sonlandırma kararı aldılar

Fenerbahçe Spor Kulübü, son dönemlerde gündemde olan ve çeşitli iddialara karışan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile olan sponsorluk anlaşmalarını sonlandırma kararı aldı. Bu karar, çiftin kamuoyunda gündeme gelmesi ve hakkındaki suçlamaların ardından alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat’a bir darbe de Fenerbahçe’den geldi! Anlaşmayı sonlandırma kararı aldılar

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2023 sezonunun başında kadın voleybol takımına tayt arkası sponsoru olan Dilan Polat ve erkek voleybol takımı forması kol sponsoru olan Engin Polat For Men ile sponsorluk anlaşmaları yapmıştı. Ancak, Dilan Polat ve Engin Polat çifti son dönemde çeşitli iddialara karıştı ve hakkındaki suçlamalar kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

engin polat 6

Bu nedenle Fenerbahçe Spor Kulübü, sponsorluk anlaşmalarını sonlandırmak için hukuki girişimlere başladı. Kulüp, çift ile yaptığı 1 sezonluk anlaşmaları iptal etme kararı aldı. Ancak, Fenerbahçe'den konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

dilan polat 8

Sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başlayan kulüpten konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Öte yandan sarı-lacivertli kulübün kısa süre içerisinde resmi açıklama yapabileceği öne sürüldü.

dilan polat 7

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özlem Öz kimdir ve kaç yaşında? Dr. Tayyar Öz nereli, gerçek soyadı ne?

Özlem Öz kimdir ve kaç yaşında? Dr. Tayyar Öz nereli, gerçek soyadı ne?