Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Dilan Polat-Engin Polat çiftinin muhasebecisinden şok sözler

Dilan Polat-Engin Polat çiftinin muhasebecisinden şok sözler

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlardan dolayı soruşturma altına alınırken muhasebecisinden olay sözler geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat-Engin Polat çiftinin muhasebecisinden şok sözler

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma gibi suçlardan dolayı soruşturma altına alındı. Bu çiftle birlikte 12 kişi daha cezaevine gönderildi.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Polat ailesinin üç şirketinin muhasebe işlerini yapan Songül K., polise verdiği ifadede, bu işi Avukat Ahmet Gün’ün kendisine verdiğini, Engin Polat’ı tanımadığını, polise ifade vermesi gerektiğinde ne söyleyeceğini Ahmet Gün’ün belirlediğini anlattı.

Songül K., Ahmet Gün’ün kendisine, Engin Polat ve Dilan Polat’ın özür videosu çekeceklerini, polise ifade verirken Murat Akın isimli bir emlakçının kendisine şirket devri için geldiğini, şirketlerin temiz olduğunu söylemesini istediğini iddia etti.

Polat ailesinin avukatı ve mali müşavirliğini yapan soruşturmanın kilit isimlerinden biri olan Ahmet Gün tutuklanmıştı. Operasyonda Songül K. serbest kaldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da limon dalında kaldı! Üretici mağdur durumda

Adana'da limon dalında kaldı! Üretici mağdur durumda