Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Devlet Okulunda Hamas Propagandası İddiası: Öğrencilere Haniye’nin Konuşması İzletildi

Devlet Okulunda Hamas Propagandası İddiası: Öğrencilere Haniye’nin Konuşması İzletildi

Bir devlet okulunda, İran’da öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin konuşmasının izletildiği iddiası sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Görüntülerde, öğrencilere Haniye’nin Hamas propagandası yaptığı öne sürülen bir konuşma gösterildiği belirtiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Devlet Okulunda Hamas Propagandası İddiası: Öğrencilere Haniye’nin Konuşması İzletildi
KAYNAK: Haber Merkezi

İran’ın başkenti Tahran'da gerçekleştirilen bir saldırıda hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin ölümü, dünya genelinde geniş yankı uyandırdı.

Hamas tarafından yapılan açıklamada, Haniye'nin İran'ın yeni Cumhurbaşkanı'nın yemin töreninden sonra Tahran'daki evine yapılan baskında hayatını kaybettiği bildirildi. Türkiye’de Haniye’nin ölümünün ardından bir gün milli yas ilan edilmişti.

Devlet Okulunda Propaganda Yapıldığı İddiası

Son günlerde sosyal medyada yayılan görüntüler, Bingöl’deki bir devlet okulunda Haniye'nin Hamas’ın kuruluş yıldönümünde yaptığı konuşmasının öğrencilere izletildiğini öne sürüyor. Görüntülerde, Haniye’nin konuşmasının Hamas propagandası yapmak amacıyla kullanıldığı iddiaları dikkat çekti. Sosyal medyada dolaşıma sokulan bu görüntüler, eğitimin amacına uygun olup olmadığı konusunda tartışmalara yol açtı.

Görüntülerdeki okulların Şehit Astsubay Muhammed Koşan Ortaokulu ve Gazi İlköğretim Okulu olduğu ileri sürülüyor. Ancak, bu iddiaların doğruluğu ve görüntülerin gerçekliği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Eğitim kurumları ve yetkililer, söz konusu görüntülerle ilgili gerekli incelemeleri yaparak konunun aydınlatılması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere Başbakanı Keir Starmer Aşırı Sağcı Şiddetle Mücadele Sözü Verdi

İngiltere Başbakanı Keir Starmer Aşırı Sağcı Şiddetle Mücadele Sözü Verdi