Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Deprem gerçeğini unutmamalıyız”

“Deprem gerçeğini unutmamalıyız”

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD)’ 2023 faaliyet yılı ikinci Kahvaltılı Toplantısı’nın konuğu Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı, Limak Otelleri Genel Koordinatörü & Limak Holding Turizm Grubu Başkanı Kaan KAVALOĞLU oldu. Toplantı ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın AKINCI’nın açılış konuşması ile başladı. Akıncı, “Deprem gerçeğini unutmadan yavaş yavaş ekonomik anlamda kendi gerçeklerimize dönmek zorundayız” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Deprem gerçeğini unutmamalıyız”

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin sosyal ekonomik etkilerinin devam edeceğine dikkat çeken Akın Akıncı, Antalya’nın Türkiye ve dünyada önemli bir turizm merkezi olduğunu söyledi. Deprem gerçeğini unutmadan yavaş yavaş ekonomik anlamda kendi gerçeklerimize dönmek zorundayız diyen Akıncı “Antalya’da bölgemize gelen depremzedeleri ağırlama konusunda çalışmalarına şahit olduğum, son derece etkili ve fedakârca davranarak hep çözüm içinde olan (AKTOB) Başkanı Kaan kavaloğlu’na hem ANSİAD adına hem de şehrimiz adına teşekkür ederim” dedi. 

“Bu kadar çok kriz yaşamak turizmciler olarak bizi sarstı”

“6 Şubat‘ta daha önce dünyada  hiç rastlamadığımız bir depremle karşılaştık” diyen Kaan Kavaloğlu,  Aynı anda iki büyük deprem oldu ve bu deprem yüzyılın felaketi olarak kabul ediliyor. Deprem 11 ilde gerçekleşti ve Hatay en çok etkilenen illerimizden birisi oldu. Depremin afet merkezi olarak 12. ili de Antalya oldu. Bu süreçte yetkili makamlarımızla deprem anından itibaren koordinasyon içindeydik. Herkes elini taşın altına koydu.  Alanya, Manavgat , Serik, Kemer ve Antalya merkezde oluşturulan afet merkezlerinin içerisinde konaklama birimleri oluşturduk. AFAD’dan depremzede olduğuna dair belge alıp buraya gelen vatandaşlarımızı buralara yerleştirdik” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya, Ukrayna'ya İHA saldırısı: 4 ölü, 20 yaralı

Rusya, Ukrayna'ya İHA saldırısı: 4 ölü, 20 yaralı