Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CW Enerji Fabrikaları Temiz ve Ucuz Enerjiyle Buluşturuyor 

CW Enerji Fabrikaları Temiz ve Ucuz Enerjiyle Buluşturuyor 

CW Enerji, Denizli’deki bir fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde bir güneş enerji santrali kurarak, yılda yaklaşık 3.265.355 kilogram karbon salınımını engellemeyi başardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CW Enerji Fabrikaları Temiz ve Ucuz Enerjiyle Buluşturuyor 
KAYNAK: CW Enerji/ Bülten

CW Enerji, Denizli’deki bir fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde bir güneş enerji santrali kurarak, yılda yaklaşık 3.265.355 kilogram karbon salınımını engellemeyi başardı. Bu proje, aynı zamanda yılda yaklaşık 493 ağacın korunmasına yardımcı olarak temiz enerjiye katkı sağlıyor.

CW Enerji, Güneş Enerjisi Santralleri ile Fabrikaların Çatılarını Donatıyor

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, fabrikaların çatılarını yüksek kalite standartlarında ürettikleri güneş enerji panelleri ile donatmaya devam ettiklerini belirtti. Yılmaz, “Fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladık. Santral ile firma yılda yaklaşık 3.265.355 kg karbon salınımının önüne geçecek. Aynı zamanda yılda yaklaşık 493 ağacın kurtarılmasını sağlayarak temiz enerjiye de katkı sağlamış olacak” dedi.

Yeşil Enerjiye Destek Veriyoruz

Yılmaz, yenilenebilir enerji kaynakları arasında güneş enerjisinin popülaritesinin her geçen gün arttığını belirtti. “Güneş enerjisi, temiz enerjiye geçiş yapmak isteyen firmalar için önemli bir adım. Müşterilerimize sürdürülebilir enerji çözümleri sunarak, çevresel etkileri azaltmalarına ve aynı zamanda enerji maliyetlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz. Daha fazla firmanın çatısına güneş enerji santrali kurarak yeşil enerjiye destek olmaya devam edeceğiz. Temiz çevre ve temiz enerjinin oldukça önemli olduğu günümüz dünyasında firmaları yeşil enerji ile buluşturduğumuz ve bu sayede CW Enerji olarak sürdürülebilir geleceğe katkı sağladığımız için oldukça mutluyuz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağrılardan eklem içi enjeksiyonuyla kurtulmak mümkün mü?

Ağrılardan eklem içi enjeksiyonuyla kurtulmak mümkün mü?