Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem ÇÖZÜM OLMAYAN ELEŞTİRİ LAFI GÜZAFTIR

ÇÖZÜM OLMAYAN ELEŞTİRİ LAFI GÜZAFTIR

Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, ATSO Başkanı Ali Bahar’ın Berber esnafına yönelik açıklamasının talihsizlik olduğunu vurgulayarak “01 Ocak’ta geçilecek uygulama tüm Türkiye’de esnafımız tarafından dört gözle beklenen bir uygulamadır. Başkan Bahar, esnafın sesi olacaksa berber esnafının erken emekli olması noktasında mücadele etmeli. Eleştiri çözüm sunuyorsa eleştiridir, çözüm sunmayan eleştiri lafı güzaftır” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇÖZÜM OLMAYAN ELEŞTİRİ LAFI GÜZAFTIR

HAYATI YAŞAMAK HAKKIMIZ

Başkan Yüksel Uzun ‘Berber esnafınında bir aile reisi olduğunu, çocukları ve komşularıyla hayatı paylaştığını başta Bahar olmak üzere bu uygulamanın karşısında olan herkesin bilmesini istiyoruz’ diyerek “Esnafın bir gün kapanması iddia edildiği gibi sektörümüze zarar vermez, dinamizm kazandırır. Bu husus gerçeklerle bilinmeli, Bahar ve Bahar gibilerin çarpıtmalarıyla yanlış öğrenilmemelidir. Haftada bir gün eşimizle çocuklarımızla hayatı paylaşmak ve yaşamak Berber Esnafınında hakkıdır. Hükümet ve Bakanlığımız bu hususta esnafın sesini dinlemiş ve yerinde bir karar almışlardır. Bu husus için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

SÖZE DEĞİL İCRAATA BAKIYORUZ

Başkan Uzun, yurt genelinde uygulamaya geçiş tarihi olan 01 Ocak, tüm Türkiye’de esnafımız tarafından dört gözle beklemen bir uygulamadır. Türkiye’de bu uygulamayı başlatan bir kaç ilden bir tanesi olarak şunu ilan edelim ki; Bütün esnafımızın bu uygulamadan memnundur. Bizler kazanılan haklarımızın kaybı değil, yeni haklarımızın seslendirilmesini istiyoruz. Başkan Bahar, esnafın sesi olacaksa berber esnafının meslek hastalıkları sebebiyle erken emekli olması noktasında ortak mücadele etmeye davet ediyoruz. Başkan Bahar’a soruyorum; Eleştiri çözüm sunuyorsa eleştiridir, çözüm sunmayan eleştiri lafı güzaftır. Biz söylenen söze değil, sahada icraata bakıyoruz” dedi.NİZAMETTİN ÖZMEN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜRK-İŞ TOPLANTIYA KATILMADI

TÜRK-İŞ TOPLANTIYA KATILMADI