Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem CK Enerji afetzede öğrenciler için Runtalya'da koştu!

CK Enerji afetzede öğrenciler için Runtalya'da koştu!

Antalya'da gerçekleşen 19. Runtalya Maratonu, CK Enerji çalışanlarının da katılımıyla toplumsal sorunlara dikkat çekti. Türk Eğitim Vakfı yararına düzenlenen koşu, eğitim ve iyilik için bir araya gelen binlerce koşucuyu buluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CK Enerji afetzede öğrenciler için Runtalya'da koştu!
KAYNAK: Bülten

Antalya'da bu yıl düzenlenen 19. Runtalya Maratonu, 47 farklı ülkeden gelen, aralarında 1.600 yabancı koşucunun da bulunduğu toplam 9 bin 600 koşucuyu bir araya getirdi.

CK Enerji: Toplumsal Sorunlara Farkındalık İçin Maratonda

Yıllardır maratonda aktif rol alan CK Enerji çalışanları, bu yıl da büyük bir ekip ile Runtalya Maratonu'na katıldı. Toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla hareket eden ekip, 120 kişilik güçlü kadrosuyla maratonda yer aldı.

CK Enerji, TEV İçin Koştu: "Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun"

Maraton günü, CK Enerji şirketine bağlı çalışanlardan oluşan bir ekip, Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına koştu. TEV'in "Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun" projesi kapsamında düzenlenen bağış kampanyasına destek veren ekip, afetzedelerin eğitimlerini ve hayallerini tamamlamak için koştu. Koşuyu başarıyla tamamlayan CK Enerji takımı, bitiş çizgisini geçerek madalyalarını aldı. Bazı şirket çalışanları ise iyilik koşusuna destek vermek amacıyla çocukları ve evcil hayvanlarıyla birlikte alandaydı.

Sağlıklı Yaşam ve Eğlence: Runtalya Maratonu'nda 3 Günlük Spor Festivali

1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Runtalya Maratonu, yarış öncesi, sırası ve sonrasındaki yan etkinlikleriyle birlikte sağlıklı yaşamın eğlence ile iç içe olduğu 3 günlük bir spor festivaline dönüştü. 2006 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye'nin en büyük lifestyle maraton etkinliği olan "Runtalya Presented by Fraport TAV", her yıl binlerce koşucuya ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTİAD gençlerin geleceği için koştu!

ANTİAD gençlerin geleceği için koştu!