Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Cinsiyet Değiştiren Oyuncunun Son Hali Şaşırttı

Cinsiyet Değiştiren Oyuncunun Son Hali Şaşırttı

"Çukur" dizisinde Timsah karakteriyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet geçiş sürecini tamamladı ve yeni ismiyle Meli Bendeli olarak karşımıza çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cinsiyet Değiştiren Oyuncunun Son Hali Şaşırttı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

"Çukur" dizisinde Timsah karakteriyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet geçiş sürecini tamamladı ve yeni ismiyle Meli Bendeli olarak karşımıza çıktı. Bir dizi zorlu ameliyat geçiren ünlü oyuncu, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Meli Bendeli'nin Yeni Dönemi

"Cam Tavanlar" dizisinde Şinasi karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, geçirdiği cinsiyet geçiş sürecini başarıyla tamamladı. İsmini Meli Bendeli olarak değiştiren yetenekli oyuncu, bu süreçte birçok ameliyat geçirdi ve nihayet son halini takipçileriyle paylaştı.

Kariyerindeki Dönüşüm

"Çukur" dizisinde Timsah Celil karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınan Meli Bendeli, tiyatro ve dizi kariyerinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Cinsiyet geçiş sürecinin ardından Bendeli, hem ismini hem de imajını yeniledi.

İş Hayatındaki Zorluklar

Horoz Dövüşü filmiyle festivallere katılan Bendeli, geçiş sürecinden sonra sektörde yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı: "Bağımsız yönetmenler ve festival organizatörleri, beni tanımalarına rağmen dönüşümden sonra iş teklif etmediler. Sebebini sorduğumda, 'Filmimizde trans ya da travesti karakter yok,' cevabını aldım. Onlara, 'Ben travesti rolü oynamak için değil, kadın rolü oynamak için cinsiyet geçişi yaptım,' dedim. Bu durumu kabullenmekte zorlandılar."

Yeni Görünümüyle Sosyal Medyada

Geçirdiği dudak ve göğüs ameliyatlarının yanı sıra birçok operasyonla tamamen farklı bir görünüme kavuşan Bendeli, yeni ve fit haliyle dikkat çekti. Hayranları, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara övgüler yağdırdı.

Cinsiyet Degistiren Oyuncu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bartın’da Feci Trafik Kazası: 3 Ölü 2 Yaralı

Bartın’da Feci Trafik Kazası: 3 Ölü 2 Yaralı