Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP'NİN VERİLERİ SIZDIRILDI İDDİASINA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK'TEN CEVAP

CHP'NİN VERİLERİ SIZDIRILDI İDDİASINA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK'TEN CEVAP

Genel Başkan Yardımcısı Çelik, “Söz konusu haberde geçen bilgiler partimizin ‘üyelik bilgi satırları’ ile örtüşmemekte olup, KVKK kapsamında gerekli yasal işlemler parti avukatlarımız tarafından pazartesi günü itibarıyla yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'NİN VERİLERİ SIZDIRILDI İDDİASINA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK'TEN CEVAP

CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, kamuoyunda yer alan "CHP'nin verileri sızdırıldı" iddialarına ilişkin resmi bir yazılı açıklama yapmıştır. Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer vermiştir:

"Son günlerde CHP'nin verilerinin sızdırıldığına dair çeşitli haberler kamuoyunda yer almıştır. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Partimizin tuttuğu veri kayıtlarıyla bu haberde geçen bilgiler arasında bir uyumsuzluk söz konusudur. Üye kayıt sistemimizde 'ilçe üyesi', 'genel merkez üyesi' veya 'düşen üyelik' gibi kavramlar kullanılmamaktadır.

Veri sızıntısı iddiası tarafımıza intikal ettiği andan itibaren, sistemlerimizde detaylı taramalar gerçekleştirilmiştir ve herhangi bir erişim tespit edilememiştir. Ayrıca, konuyla ilgili tüm eski kayıtlarımızın titizlikle incelenmeye devam ettiği bilgisini paylaşmak isteriz.

CHP olarak kişisel verilerin gizliliğine ve güvenliğine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) kapsamında gereken yasal işlemler, parti avukatlarımız tarafından Pazartesi günü itibarıyla başlatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BEYİN YİYEN AMİP 2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ

BEYİN YİYEN AMİP 2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ