Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP'nin Tanınan İsmi Gülsün Bor'dan Acı Haber

CHP'nin Tanınan İsmi Gülsün Bor'dan Acı Haber

Ankara'nın Çankaya ilçesinde eski belediye başkan yardımcısı Gülsün Bor'un ani ölümü, kamuoyunda derin bir üzüntüye sebep oldu. Gülsün Bor kimdir? İnt*har mı etti?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'nin Tanınan İsmi Gülsün Bor'dan Acı Haber
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Ankara'nın Çankaya ilçesinde eski belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmış olan Gülsün Bor'un yaşamını yitirmesi, yakınları ve kamuoyunda şok etkisi yarattı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankaya Belediye Başkan aday adayı olan Bor'un ani ölümü, siyaset ve kamu yönetimi camiasında derin bir üzüntüye sebep oldu.

Gülsün Bor İnt*har mı etti?

Kesin olmayan iddialara göre intihar ettiği söyleniyor.

Gülsün Bor Kimdir?

Ankara'nın 1974 yılında doğan Gülsün Bor, eğitim hayatına TED Ankara Koleji'nde başladı. Lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

G G Et5E C Xw A Aag Dz

Gülsün Bor Nerelerde Görev Yaptı?

Kariyerine Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak başlayan Bor, daha sonra Türkiye'ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü'nde ve İç Borç Yönetimi Dairesi'nde çeşitli görevler üstlendi. 2010 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin Washington Büyükelçiliği'nde Ekonomi Müşaviri olarak atandı ve üç yıl boyunca bu görevde bulundu.

Gülsün Bor Çankaya Belediyesi'ne Aday mıydı?

2014 yılında Çankaya Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Gülsün Bor, 10 yıl boyunca bu görevi sürdürdü. Ancak, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, CHP Çankaya Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Gülsün Bor evli mi?

Evli ve bir çocuk annesi olan Bor, aynı zamanda aktif bir sosyal hayatı olan ve sevilen bir isimdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım Cebimde Nedir? Tarım Cebimde Ne İşe Yarar? Tarım Cebimde Nasıl İndirilir?

Tarım Cebimde Nedir? Tarım Cebimde Ne İşe Yarar? Tarım Cebimde Nasıl İndirilir?