Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem CHP’li Döşemealtı Belediyesi’nde haciz şoku

CHP’li Döşemealtı Belediyesi’nde haciz şoku

Döşemealtı Belediyesi’ni 1,5 milyar lira borçla devralan CHP’li Başkan Menderes Dal'ın makam odası boşalttırıldı. Dal, “Halkımız, bu yapılanları unutmayacak” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’li Döşemealtı Belediyesi’nde haciz şoku
MUHABİR: Kamer Durdu

Döşemealtı Belediyesi’nde bugün icra şoku yaşandı. Geçmiş dönemde verilen mal ve hizmetler karşılığında 70 milyon liralık alacakları bulunan bir firma, bu miktarı faiziyle birlikte 100 milyona ulaştığı gerekçesiyle icra yoluna başvurdu. Firma, belediyeye ait başkanlık makamında bulunan eşyalara haciz işlemi uygulattı.

MAKAM ODASI BOŞALTILDI


İcra memurlarının eşliğinde firma avukatının eşlik ettiği icra işlemleri kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal’ın makam odasında bulunan masa, koltuk takımı, dolap gibi eşyalar yediemin deposuna el konuldu.. Boşaltılan makam odasında açıklama yapan Belediye Başkanı Dal, “Hizmet makamda yapılmaz. Sokakta hizmet yaptığımızı göstereceğiz. Döşemealtı halkı bu yapılanları hiçbir zaman unutmayacak” ifadesini kullandı.

BU YAPILAN UNUTULMAYACAK


Belediyeyi 31 Mart’ta 1,5 milyar Türk Lirası borçla devraldıklarını hatırlatan Menderes Dal, mali disiplini sağlayıp, hizmet üretmeye başlamışken gelen hacizlerin art niyetli olduğunu söyledi. “Hepinizi tanıyoruz” diyen Başkan Dal, "1.5 milyarlık borcu biz yaratmadık. Ancak "devlette devamlılık esastır" anlayışıyla borçlarımızı yapılandırarak ödemeye çalışırken bir yandan da kurumsal yapıyı oluşturarak mali disiplini kurmaya ve tasarruf sağlamaya çalıştık. İlk günden itibaren yönetimimizi çalıştırmamak için icra ve haciz yağdırmayı organize edenler şunu unutmasınlar: Bu işin önünde ve perde arkasındakiler de dahil hepinizi tanıyoruz. Vicdanlı ve ahlaklı halkımız bu yapılanları hiçbir zaman unutmayacak!” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris'te Rus turist kayboldu!

Marmaris'te Rus turist kayboldu!