Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP Genel Başkanı Özgür Özel İspanya'ya gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İspanya'ya gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal'in toplantısına katılmak üzere yarın İspanya'ya gidiyor. Madrid'de gerçekleşecek olan toplantıda önemli konuşmalar yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İspanya'ya gidiyor
KAYNAK: ANKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Konseyi'nin cumartesi günü düzenlenecek toplantısına katılmak üzere yarın İspanya’nın başkenti Madrid’e gidiyor. Özel'in temasları kapsamında Türkiye’nin Madrid Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci’yi ziyaret edeceği ve akşam saatlerinde Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu’nun çalışma yemeğine katılacağı belirtildi.

Konsey Toplantısında Önemli Konuşma Yapacak

Cumartesi günü gerçekleşecek olan Sosyalist Enternasyonal Konseyi'nde, Başkan Pedro Sanchez’in açılış konuşmasını yapacağı belirtildi. Özel, konseyin ''Herkes için Sürdürülebilir Kalkınmanın Sağlanması için Küresel Yönetişimde Reform Yapılması” başlıklı 1’inci oturumunda konuşma yapacak.

Heyette Kimler Var?

Özgür Özel’e Madrid ziyaretinde eşlik edecek CHP heyetinde, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ve eski İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz de yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da minibüs alev topuna döndü

Hatay'da minibüs alev topuna döndü