Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Çetin yeniden Başkan

Çetin yeniden Başkan

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi seçimleri 6 Kasım Pazar günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) hizmet binasında gerçekleşti. Mevcut Başkan Ahmet Çetin’in, Levent Aslan’ın ve önceki dönem Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu’nun aday olduğu seçimde adaylar centilmenlik vurgusu yaptı. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri Ahmet Çetin kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çetin yeniden Başkan

Resmi olmayan ilk sonuçlara göre mevcut Başkan Ahmet Çetin’in 306 oy ile tekrar başkan seçildiği bildirilirken, Bekir İnanç Kendiroğlu’nun 166 oy, Levent Aslan’ın ise 55 oyda kaldığı iddia edildi.

“ARKADAŞLARIMIZ DA BİZ DE ÇOK ÇALIŞTIK”

ahmetcetin

Seçim öncesi açıklamalarda bulunan başkan adayları olumlu mesajlar verdi. Seçimin gayet güzel bir şekilde gerçekleştiğini belirterek centilmenlik vurgusu yapan mevcut Başkan Çetin, “Diğer arkadaşlarımız da çalıştı, biz de çalıştık. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“DOSTLUK İÇERİSİNDE BİR SEÇİM GEÇİRDİK”

levent aslan 1-1

Seçimin normal seyrinde ilerlediğini belirten Levent Aslan, “Centilmenlik içerisinde geçen seçimde herkes birbirine sevgili ve saygılı davrandı. Herkes birbirine başarılar diledi. Hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık. Çok güzel bir seçim oldu. Dostluk, arkadaşlık içerisinde geçen bir seçim geçiriyoruz. Kazanana başarılar dileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“CENTİLMENCE BİR SEÇİM OLDU”

BEKİR İNANÇ KENDİROĞLU (1)

Seçimlerin centilmenlik içerisinde geçtiğini belirten önceki dönem Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, “İyi bir seçim geçiriyoruz. Hayırlısı olsun” dedi.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bolu’da otobüs devrildi: çok sayıda yaralı var

Bolu’da otobüs devrildi: çok sayıda yaralı var