Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Garipoğlu’nun Karabulut’u neden öldürdüğü ortaya çıktı

Garipoğlu’nun Karabulut’u neden öldürdüğü ortaya çıktı

Münevver Karabulut’u Yahudi Mayasız Ayini için Cem Garipoğlu’nun katlettiğini mağdur ailenin avukatı Rezan Epözdemir açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Münevver Karabulut’u Yahudi Mayasız Ayini için Cem Garipoğlu’nun katlettiğini mağdur ailenin avukatı Rezan Epözdemir’un duyurması dikkat çekti.

GÜNDEM OLAN SÖZLER: MAYASIZ AYİNİ'NE GÖRE...

Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk olan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir ise önemli iddialarda bulundu.

Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için yaptıkları başvurunun 2.kez reddediliğine açıklarken, Münevver Karabulut'un katledilmesine ilişkin Yahudi Mayasız Ayinini işaret etti.

Epözdemir programda şu ifadeleri kullandı:

"Yahudi Mayasız Ayini'ne göre 18 yaşına gelmiş bir erkeğin bakire bir kızı öldürerek rüştünü ispat etmesi gerekiyor."

MEZARI AÇILMAYACAK

Karabulut Ailesi'nin avukatı Dr. Rezan Epözdemir harekete geçerek ret kararına itiraz ederek şikayet dilekçesini verdi.

Epözdemir’in 3 ay önce üst mahkemeye yaptığı bu itiraz başvurusu sonuçlandı. Üst mahkeme Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına izin vermeyerek takipsizlik kararı verdi.

İki mahkemeden de red kararı gelmesinin ardından baba Süreyya Karabulut, avukatı aracılığı ile şikayeti Adalet Bakanlığı’na taşıdı. Yapılan başvuruda iki mahkemenin red kararının verildiğini, bu karara itiraz ettiklerini belirterek Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması talebinde bulundu.

Aylardır merakla beklenen karar çıktı. Adalet Bakanlığı, baba Süreyya Karabulut’un şikayet dilekçesinde talep ettiği Cem Garipoğlu’nun mezarı açılsın isteği reddedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemal Ağabey'den Kemal Kılıçdaroğlu'na salvo

Kemal Ağabey'den Kemal Kılıçdaroğlu'na salvo