Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CAN KAYBIMIZ ÇOK BÜYÜK

CAN KAYBIMIZ ÇOK BÜYÜK

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Yaralı sayısı 34 bin 810, yıkılan bina sayısı ise 5 bin 775 olarak kayıtlara geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CAN KAYBIMIZ ÇOK BÜYÜK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uluslararası yardımı da içeren dördüncü seviye de alarm verildiğini belirtti. Açıklanan son resmi verilere göre, 5 bin 894 yurttaşımız yaşamını yitirdi, 34 bin 810 kişi yaralandı. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün, deprem bölgesi (Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Kilis, Gaziantep, Osmaniye ve Adana) OHAL ilan etti. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, dün Adana ve Hatay’da incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, gece yarısı sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla halka seslendi. Hatay’ın Arsuz ilçesinden seslenen Kılıçdaroğlu, “Halkımızın halini yerinde gördüm. Yaşananlara siyaset üstü bakmayı, iktidarla hizalanmayı reddediyorum. Bu çöküş tam da sistematik rant siyasetinin sonucudur. Erdoğan’la, Sarayı'yla ve rant çeteleriyle hiçbir zeminde buluşmayacağım. Ben halkımın kavgasını vereceğim. Sonuna kadar” dedi.HABER MERKEZİ -                     

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"İzinsiz çekime” gözaltı

"İzinsiz çekime” gözaltı