Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Büyükşehir öncülüğünde Antalya Türkiye'nin 100.Yıl kutlamalarına hazırlanıyor

Büyükşehir öncülüğünde Antalya Türkiye'nin 100.Yıl kutlamalarına hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye 100. Yıl konuşmaları etkinliğine hazırlanıyor. İşte konuşmada yer alacak konuşmacılar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükşehir öncülüğünde Antalya Türkiye'nin 100.Yıl kutlamalarına hazırlanıyor

Bir süredir şehrimizi başarıyla temsil eden, şehiriçi ve şehirdışında yaptığı projelerle dezavantajlı durumda olan vatandaşlarımıza hizmet taşıyan Harmoni Talks, TÜLOV ve ZİÇEV ile paydaş ortamda Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. 100. Yıl konuşmaları etkinliğine hazırlanıyor.

Şehirde katma değer sağlayan etkinlikler dizisi Harmoni Talks T. C. 100. Yıl Konuşmalarında  Bayer Avrupa Ülkeler Genel Müdürü & TedX Konuşmacısı Ziya Şakir Yılmaz, Tedİ Eğitim Kurucusu & TedX Konuşmacısı Ümit Ünker, 
Marka Danışmanı & TedX Moderatörü Oytun Türkoğlu ve Şehrimizi her platformda başarıyla temsil eden ANTGİAD Başkanı & TÜLOV Antalya Temsilcisi Başkan SERT gibi isimler konuşmalarını gerçekleştirecek.

Katılımcılar için bir çok imkan sağlanan etkinlikte Bilgi Üniversitesi, Maltepe ve Özyeğin Üniversiteleri ile AmerikanCA Kültür Lara Dil Okulları tarafından %25 Burs imkanı sağlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK uzmanı yeni yılda yapılacak zammı açıkladı!

SGK uzmanı yeni yılda yapılacak zammı açıkladı!