Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Burdur'da Salda Gölü'ne asfalt döktüler! Nasıl kıydınız?

Burdur'da Salda Gölü'ne asfalt döktüler! Nasıl kıydınız?

Burdur'un dünyaca ünlü Salda Gölü'ne kapkara asfalt dökülmesi büyük tepki çekti. Doğa katliamının detayları haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da Salda Gölü'ne asfalt döktüler! Nasıl kıydınız?
KAYNAK: Haber Merkezi

Burdur'un dünyaca ünlü Salda Gölü'ne kapkara asfalt döküldü. Dünyanın doğal harikalarından olan gölün kenarına asfalt dökülmesi büyük tepki çekti.

Burdur'da Salda Gölü'ne Asfalt Döktüler! Nasıl Kıydınız-1

Uzmanların ayakkabı ile basılmaması gerektiği yönünde uyarıları bulunan, astronotların uzaydan fotoğrafını çekip NASA'dan paylaştığı doğal hazinemiz Salda Gölü'ne kıydılar.

Burdur'da Salda Gölü'ne Asfalt Döktüler! Nasıl Kıydınız (2)

'Salda'ya Dokunma!'

Kuzey Ormanları Savunması Platformu, Salda Gölü'nün asfaltlanmış görüntülerini paylaşarak, 'Dünyanın başka yerinde olsa değil araç ayak bastırılmayacak bir gölün çevresinin asfaltlandığı bir ülke görmek ister misiniz? Salda Gölü'nün kıyısındaki yollara asfalt döktüler. #SaldayaDokunma' mesajını yayınladı.

Screenshot 2024 06 17 At 17 08 41 (17) Kuzey Ormanları Savunması (@Kuzeyormanlari) X

O Asfaltın Üzerinde Bisiklet Sürme Etkinliği Düzenlendi

Geçtiğimiz günlerde Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Salda Gölü’nde bisiklet sürme etkinliği düzenlenmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Temiz hava için otomobilsiz bir gün' temalı etkinliğe, kurum çalışanlarının yanı sıra jandarma ve emniyet personeli, öğrenciler ile kent sakinleri de katılmıştı.

Burdur'da Salda Gölü'ne Asfalt Döktüler! Nasıl Kıydınız 44 Result

İl Müdürü Ali Zeren, 'Yoğun bir katılımla bu programı gerçekleştirdik. Korunan bir alanın kullanılabilir olduğunu da göstermiş olduk. Aynı zamanda sağlıklı bir yaşam temasını öne çıkardık. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşların alanın korunması gerektiğinin bilincinde olmasını istiyorum. Bugün bizlere miras kalan bu alanı biz görüyoruz, güzelliklerini idrak ediyoruz. Bizden sonraki nesillere de ancak koruyarak bunları aktarabiliriz. Bayramda gelecek tüm vatandaşları, bu güzelliklerden istifade ederken, güzelliklerini bir sonraki nesillere aktarma çabası göstermesini temenni ediyorum.' açıklamasını yapmıştı.

Burdur'da Salda Gölü'ne Asfalt Döktüler! Nasıl Kıydınız 33 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANKARA İCRA DAİRESİNDEN SATILIK 2+1 DAİRE

ANKARA İCRA DAİRESİNDEN SATILIK 2+1 DAİRE