Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem AKD Antalya: "Bu katliam insanlığa karşı yapılmıştır"

AKD Antalya: "Bu katliam insanlığa karşı yapılmıştır"

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Antalya Şube Başkanı Dursun Kaya, 2 Temmuz Sivas Katliamı'nın 30. yıldönümü için Sivas'a doğru yola çıktıklarını kaydederek, "Bu katliam insanlığa, kardeşliğimize, ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılmış bir katliamdır" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKD Antalya: "Bu katliam insanlığa karşı yapılmıştır"

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Antalya Şube Başkanı Dursun Kaya, 2 Temmuz Sivas Katliamı'nın 30. yıldönümünde "Bu katliam insanlığa, kardeşliğimize, ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılmış bir katliamdır" dedi.

AKD Antalya Şube Başkanı Kaya, "2 Temmuz 1993'te Sivas Madımak Oteli’nde katledilen 33 canımızı anmak ve bilinen tanınan katillerin zaman aşımına uğramadan cezalarını çekmesi, Madımak Oteli’nin utanç müzesi olması taleplerimizi iletmek için bugün Antalya Aevi Bileşenleri olarak  Sivas'a doğru yola çıktık. Bu katliam insanlığa, kardeşliğimize, ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılmış bir katilamdır. Tam 30 yıldır katliam yapanlar cezalandırılmamıştır. bu süreçte görevini yapmayanlar insanlık  tarihinin utanç sayfalarına tek tek eklenecektir" dedi. 

dursun kaya -1

Kaya, Hz. Ali'nin “Haksızlık önünde eğilmeyiniz, çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz” sözüne vurgu yaparak, "Bizler bu katliamının asla peşini bırakmayacağız" dedi.

Süleyman GEZİCİ
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SABAHAT AKKİRAZ’DAN SİVAS KATLİAMI’NIN 30. YIL DÖNÜMÜ İÇİN 'UNUTMADIM' KLİBİ

SABAHAT AKKİRAZ’DAN SİVAS KATLİAMI’NIN 30. YIL DÖNÜMÜ İÇİN 'UNUTMADIM' KLİBİ