Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bitlisli genç işadamları birleşti!

Bitlisli genç işadamları birleşti!

Kısa bir süre önce kurulan Antalya Bitlisliler Genç İşadamları Derneği’nin (ABGİAD) 11 Şubat Cumartesi günü Kepez İlçesi Sakarya Bulvarı’ndaki ofisinin açılışı gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bitlisli genç işadamları birleşti!

Kısa bir süre önce kurulan Antalya Bitlisliler Genç İşadamları Derneği’nin (ABGİAD) 11 Şubat Cumartesi günü Kepez İlçesi Sakarya Bulvarı’ndaki ofisinin açılışı gerçekleşti. Çok sayıda siyasi ve işadamının katıldığı açılış töreninde CHP Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Çetin Budak, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Songül Başkaya, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz’ın yanı sıra Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyeleri, AKP Kepez İlçe Başkanı, dernek ve kurum temsilcileri yerini aldı. Bitlis Ahlat, Adilcevaz ve Tatvan Belediye Başkanları da açılış için Antalya’ya geldi.

 

ABGİAD Başkanı Ümit Taner, açılış için düzenlenen programda kısa bir konuşma yaparak, genç iş adamları olarak hem memleket dayanışması sergilemek ve istihdama katkı sağlamak hem de Antalya’ya katkı sağlamak için bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Taner’in ardından mikrofona gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Budak ise içinden geçtiğimiz zor ekonomik ve siyasal günlerin birliktelik ve dayanışmayla atlatılacağını belirtti. Konuşmaların ardından Bitlis’in tanıtımı izlendi ve yöresel halk oyunları sergilendi.

 

SİYASİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Antalya Bitlisliler Genç İşadamları Derneği’nin, Sakarya Bulvarı’ndaki ofisinin açılışına siyasiler de büyük ilgi gösterdi. Dernek Başkanı Ümit Taner, Antalya’ya katkı sağlamak için bir araya geldiklerini söyledi. Vahide Yanık

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı’nda ‘su’ isyanı

Konyaaltı’nda ‘su’ isyanı