Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem BiTaksi nedir? BiTaksi Antalya'da var mı?

BiTaksi nedir? BiTaksi Antalya'da var mı?

Getir, yeni bir hizmetle karşımızda! GetirBiTaksi, şimdi 17 şehirde kullanıma açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BiTaksi nedir? BiTaksi Antalya'da var mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Son dönemde hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren çevrimiçi market uygulaması Getir, BiTaksi ile gerçekleştirdiği yeni ortaklıkla hizmet yelpazesine bir yenisini ekledi.

Getir, BiTaksi ile yaptığı anlaşma sonucunda, BiTaksi uygulamasını Getir'in kendi servislerine entegre ederek taksi çağırma hizmeti sunmaya başladı. Bu işbirliği kapsamında, GetirBiTaksi adıyla sunulan bu yeni özellik, kullanıcılara istedikleri konumda kolayca taksi çağırma imkanı sunuyor.

2015 yılında kurulan Getir, başlangıçta ihtiyaç duyulan ürünleri hızlı bir şekilde kullanıcılara ulaştırmayı amaçlayan bir çevrimiçi market uygulaması olarak ortaya çıktı. O günden bu yana hızla büyüyen Getir, bugün Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde 400'den fazla depo ile hizmet veriyor. Şirketin başarısı sadece Türkiye ile sınırlı kalmayarak İtalya'nın Milano şehrine kadar ulaştı.

Daha önce BiTaksi'ye yatırım yaparak yüzde 35,6'lık hisse ile ortak olan Getir, bu işbirliğini GetirBiTaksi uygulamasıyla daha da genişletti. Kullanıcılar, BiTaksi uygulamasına Getir'in içinde bulunan GetirBiTaksi seçeneğiyle kolaylıkla erişebilirler.

Getirbitaksi (1)

Getir BiTaksi hangi illerde var?

Şu an için GetirBiTaksi uygulaması sadece BiTaksi'nin hizmet verdiği İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Muğla, Adana, Mersin, Samsun, Kayseri, Şanlıurfa, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir ve Çanakkale olmak üzere 17 şehirde hizmet veriyor; ancak çok yakında Getir'in faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde kullanılabilir hale gelecek. Bu yeni adım, kullanıcılara çevrimiçi alışveriş ve taksi çağırma gibi farklı hizmetleri tek bir platform üzerinde sunma konusundaki Getir'in büyüme stratejisine önemli bir katkı sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kapadokya 2023'te Ziyaretçi Rekorunu Kırdı

Kapadokya 2023'te Ziyaretçi Rekorunu Kırdı