Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Başkan Topaloğlu Çıralı'da vatandaşlar için iftar düzenledi

Başkan Topaloğlu Çıralı'da vatandaşlar için iftar düzenledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çıralı'da vatandaşlar için düzenlediği iftar yemeğiyle Ramazan ayı coşkusunu yaşattı. İftar buluşmasına katılanlar, birlik ve beraberlik içinde güzel bir akşam geçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Topaloğlu Çıralı'da vatandaşlar için iftar düzenledi
KAYNAK: Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çıralı'da yaşayan vatandaşlar için düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Ulupınar Mahallesi'nde bulunan Çıralı'da, Çıralı Camisi yanında organize edilen iftar yemeğine yoğun ilgi vardı.

Başkan Topaloğlu ve Belediye Meclisi Üyeleri Katıldı

İftar buluşmasına Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu ve Belediye Meclisi üyeleri de katıldılar. Çıralı halkıyla bir araya gelerek oruçlarını birlikte açan Topaloğlu, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği bir zaman dilimi olduğunu vurguladı.

Topaloğlu: "Ramazan Ayı Sevgi, Barış ve Kardeşlik Getirsin"

Başkan Topaloğlu, iftar sofrasında bulunan vatandaşlarla birebir ilgilenerek, Ramazan ayının önemine değindi. Topaloğlu, "Mübarek Ramazan ayının İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Ramazan Ayı Kutlamaları Devam Ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen iftar buluşması, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerin başlangıcını oluşturdu. Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına düzenlenen etkinliklere Çıralı halkının ilgisi oldukça yüksek oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya Google'a para cezası kesti

Rusya Google'a para cezası kesti