Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bakanlık önünde bo*ba patlatan ter*ristin kimliği belli oldu

Bakanlık önünde bo*ba patlatan ter*ristin kimliği belli oldu

Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen ter*r saldırısının ardından yürütülen soruşturma sonucunda, bo*balı ter*ristin kimliği tespit edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakanlık önünde bo*ba patlatan ter*ristin kimliği belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen ter*r saldırısının ardından yürütülen soruşturma sonucunda, saldırganlardan birinin ter*r örgütü P*K/K*K üyesi Özkan Şahin olduğunu Bakanlık açıkladı. Ter*rist Özkan Şahin'in ter*r örgütünün faaliyetlerine katıldığına dair elde edilen deliller, güvenlik güçlerinin titiz çalışmalarıyla ortaya çıkarıldı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

İçişleri Bakanlığı, 1 Ekim Pazar günü gerçekleşen hain saldırı girişimine ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Bakanlık açıklamasına göre, saldırıyı gerçekleştiren iki ter*rist, olay anında kahraman polislerin hızlı müdahalesi sayesinde etkisiz hale getirildi. Saldırının engellenmesinde güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi büyük bir facianın önüne geçti. Daha önce yürütülen araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin ter*r örgütü P*K/K*K üyesi "Kanivar Erdal" kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edilmişti. Yapılan yeni açıklamada ise saldırganlardan birinin daha ter*r örgütü P*K/K*K üyesi olduğu belirtildi ve bu kişinin Özkan Şahin olduğu belirlendi.

WERQERQWEQ

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlık açıklamasında, güvenlik birimlerince yürütülen soruşturmanın hala devam ettiği ve son ter*rist etkisiz hale getirilinceye kadar ter*rle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Saldırıya karışan ter*ristlerin yakalanması ve ter*rle mücadelenin devamı için güvenlik güçlerinin azimle çalıştığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hadise'nin hakkındaki iddialar için tazminat aldı

Hadise'nin hakkındaki iddialar için tazminat aldı