Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Aylin Nazlıaka: "Eşitliği Sağlamak İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz"

Aylin Nazlıaka: "Eşitliği Sağlamak İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz"

CHP Kadın Kolları 15. Olağan Kongresi'nde konuşan Aylin Nazlıaka, birlik ve beraberlik mesajı vererek kadın kollarının önemine dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aylin Nazlıaka: "Eşitliği Sağlamak İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz"
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Aylin Nazlıaka, 15. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşma sırasında salonun boşalması dikkat çekti.

Whatsapp Görsel 2024 08 04 Saat 13.41.25 F78E79Fa

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Aylin Nazlıaka, 15. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, işinden, ailesinden ve hatta sağlığından fedakarlık yaparak partisi için çalışan kadın üyelerin önemine vurgu yapan Nazlıaka, "Sevgili kadın kollarımızın değerli üyeleri ve sevgili yol arkadaşlarım, öncelikle ben de sizden kendinizi alkışlamanızı istiyorum. Çünkü emek emek yürek yürek inşa ettiğiniz bu mücadele her daim ülkemizin yolunu aydınlatıyor," dedi.

"Genel Başkanımız Özgün Özel'in Liderliğinde Büyük Başarılara İmza Attık"

Aylin Nazlıaka, CHP'nin yerel seçimlerde birinci parti olmasında kadın kollarının büyük bir payı olduğunu belirtti. "Genel Başkanımız Sayın Özgün Özel'in 'değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi' diyerek çıktığı iktidar yürüyüşünde partimiz yerel seçimlerde birinci parti oldu. İşte bu sonucun birinci parti olmasının içerisinde sizin emeğiniz inanılmaz bir katkınız var," ifadelerini kullandı.

"Eşitliği Sağlamak İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz"

Nazlıaka, dört yıl önce CHP Kadın Kolları'nın genel başkanlığına aday olurken "kotalar bize dar, rotamız iktidar" dediğini hatırlattı. "Bu yürüyüşü partimizde eşitliği yükseltecek, Türkiye'ye eşitliği getirecek şekilde yönlendirecek olan gene bizleriz," diyerek, mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

"Cumhuriyetin Yılmaz Savunucularıyız"

Nazlıaka, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin yılmaz savunucuları olduklarını belirterek, "Büyük Atamızın dediği gibi zafer zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilenindir. Bizler başaracağız sevgili kız kardeşlerim. Ve bizler partimizi iktidar yapana kadar direnişi, mücadeleyi örgütlemeye devam edeceğiz. Asla ve asla vazgeçmeyeceğiz," dedi.

"Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın CHP, Yaşasın Kadın Dayanışması"

Konuşmasının sonunda Nazlıaka, "Ben bu duygularla yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın kadın dayanışması, yaşasın kadın gücü diyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki böyle muhteşem bir haldeyiz. Büyük bir onur, büyük bir gurur duyuyorum sizlerle birlikte olmaktan," diyerek, kongreye katılan kadınlara teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıvanç Kılınç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Kıvanç Kılınç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?