Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Atık Su Taşıyan Tüm Araçlar Kontrol Altına Alınacak

Atık Su Taşıyan Tüm Araçlar Kontrol Altına Alınacak

İSKİ, İstanbul genelinde evsel veya endüstriyel atık su taşıyan tüm araçları Atık Su Transfer İzleme Sistemi (ATİS) ile kontrol altına alınacağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atık Su Taşıyan Tüm Araçlar Kontrol Altına Alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul genelinde evsel veya endüstriyel atık su taşıyan tüm araçları Atık Su Transfer İzleme Sistemi (ATİS) ile kontrol altına alınacağını açıkladı. 

İBB iştiraklerinden İSKİ, İstanbul genelinde evsel veya endüstriyel atık su taşıyan tüm araçların (vidanjörler vb.) online sistemle kontrol altına alınmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. İSKİ’den bugün yapılan açıklama şöyle:

"EVSEL VEYA ENDÜSTRİYEL ATIK SU TAŞIYAN TÜM ARAÇLARI ONLİNE SİSTEMLE KONTROL ALTINA ALINACAK: Suya duyarlı şehirde bütüncül su yönetiminin öncü kurumu olma sorumluluğunu taşıyan İSKİ, İstanbul genelinde evsel veya endüstriyel atık su taşıyan tüm araçları (vidanjörler vb.) online sistemle kontrol altına alacak. Bu sayede atık suların önlemsiz olarak kanalizasyon hatlarına, derelere ve çevreye deşarjı engellenmiş olacak. 'Atık Su Transfer İzleme Sistemi' ile insan ve çevre sağlığı korunarak geniş çaplı, kapsamlı ve önleyici bir çevre yönetimi sağlanacak.

KAÇAK DÖKÜMLER BİTECEK: ATİS ile atık su arıtma tesisleri ve atık su altyapı sistemleri korunacak. Kaçak dökümler önlenecek ve farklı nitelikteki atık sular takip edilebilecek." (ANKA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Kızılay’dan Çadır İstiyoruz, Muhatap Bulamıyoruz”

“Kızılay’dan Çadır İstiyoruz, Muhatap Bulamıyoruz”