Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Atatürk Anıtı’na çirkin saldırı!

Atatürk Anıtı’na çirkin saldırı!

Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırı gerçekleşti. Şahıs çantasından çıkardığı balyozla anıtın yükseldiği mermer kaideyi vurarak kırdı. 15 Kasım Salı günü saat 23.00’da gerçekleşen saldırı anları güvenlik kameralarına yansırken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, saldırıyı gerçekleştiren şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atatürk Anıtı’na çirkin saldırı!

“Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir!” diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal saldırıyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Sevgili komşularım 15 Kasım gece saatlerinde Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’mızda yer alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’mıza çirkin bir saldırı gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen bir şahsın çantasından çıkardığı balyozla anıtın yükseldiği mermer kaideyi kırdığını tespit ettik. Şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. Güvenlik güçlerimiz gerekli soruşturmaları başlattı”

ATATÜRK ANITI (6)

“BU DÜŞMANLIĞI KABUL ETMİYORUZ”

Başkan Uysal, “Ömrü cephelerde vatan savunması ile geçen, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, ülkemizin kurucusu, aydınlanma önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bu saygısızlığı, bu düşmanlığı kabul etmiyoruz. Değerlerimize suikast girişiminde bulunan bazı çevreler şunu çok iyi anlasınlar. Bizim Atatürk sevgimiz, tutkumuz Türkiye’mizin geleceğine duyduğumuz inançtır. Çocuklarımızın aydınlık geleceğiyle ilgili umudumuz ve tutkumuzdur. Bizim Atatürk sevgimiz, ülkemizin dört bir tarafında insanların ortak yaşamlarına, barışçı, aydınlık, güzel yaşamlarına duyduğumuz inançtır. Bilime, aydınlığa, demokratik, müreffeh, zenginleşmiş, geleceğimize hissettiğimiz tutkudur. Anlayacaksınız, anlayamıyorsanız da saygı duyacaksınız! Atatürk; kalbimizde, beynimizde bütün benliğimizde sonsuza kadar yaşayacak. Aydınlık Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar payidar kalacaktır!” dedi. HABER: FADİME YİĞİT

ATATÜRK ANITI (7)

ATATÜRK ANITI (1)

ATATÜRK ANITI (2)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BİR ŞÜPHELİ ÇANTA DAHA

BİR ŞÜPHELİ ÇANTA DAHA