Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç düşündünüz mü?

Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç düşündünüz mü?

Araba kazalarının maliyeti sadece fiziksel zararlarla sınırlı değil. Gözle görülür bir göçük bile birkaç yüz liraya mal olabilir. Uygun fiyatları bulmak için dikkatli olmak önemlidir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç düşündünüz mü?
KAYNAK: Haber Merkezi

Araba kazaları, sadece küçük bir çarpışma olsa bile gerçekten korkutucu olabilir. Ne olacağını ya da diğer arabadaki kişinin yaralanıp yaralanmadığını asla bilemezsiniz. Ve tabii ki maddi sonuçları da var...

Aracınızın hasar görmesi size biraz pahalıya mal olabilir

Araba kazaları, sadece korkutucu ve potansiyel olarak travmatik olmakla kalmaz, aynı zamanda pahalıdır da. En basitinden, aracınızda gözle görülür bir göçük oluşması, size birkaç yüz liraya mal olabilir. Pek çok insan, böylesi bir hizmet için uygun fiyatın ne olduğu hakkında hiçbir fikre sahip değildir, bu da kaportacıların ve oto tamircilerin size kolayca yüksek meblağlarda masraf çıkarabilecekleri anlamına gelir. Bir göçüğe gidermez üzere tamirciye girersiniz, ancak bir şekilde arabanızda çözülmesi gereken başka sorunlar keşfederler ve her birini eklemeye başlarlar. Oysaki istediğiniz bu değildir… Hayat zaten yeterince pahalı! Neyse ki, arabanızdaki bu çirkin göçüğü gidermenize yardımcı olacak bir yöntem keşfettik ve üstelik bir kuruşunuzu bile harcamanıza gerek yok!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilere özel devlet desteği: Başvuru süreci ve detaylar nelerdir?

Emeklilere özel devlet desteği: Başvuru süreci ve detaylar nelerdir?