Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı

Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı

18 Ağustos’ta meslektaşlarını ve dostlarını vefat haberi ile üzen Serhat Kunar için Double Tree Hilton Otel’de anama programı düzenlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı

Nizamettin ÖZMEN

Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı 1Eşi Nesrin Kunar tarafından organize edilen anma programına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Mert Özmutlu, Milletvekili adaylarında Prof. Kemal Karabağ, Dr. Volkan Yurtman, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi İlknur Fidan, Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Songül Başkaya ile Akdeniz Gerçek Gazetesi İnternet Haber Portalı Yazı İşleri Müdürü Cengiz Savaşeri, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube eski Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Adayı İlhami Okudan, valilik görevlilerinden Erdoğan Kırmızıoğlu, iş insanları Çağrı Orhun, Yılmaz Örmeci, turizmci Hasan Eryiğit ve davetliler katıldı.

Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı 2

DOSTLARI KUNAR’I ANLATTI

Serhat Kunar’ın yaşamından kesitlerin yayınlandığı slayt gösterimi sonrası Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kunar ile olan dostluğunu anlatan ve mesleki başarılarına değinen bir konuşma yaptı. Antalya’da kuruluşuna önderlik ettiği, rehberlerin ilk örgütlü birliği olan Rehberler Derneği’nin İlk Başkanı Ferhat Altınöz ve yine kuruluşunda önderlik ettiği Kök-Türkler Derneği Kurucu Üyesi ve Orkun Vakfı Şube Başkanı gazeteci Cengiz Savaşeri, Serhat Kunar ile yaptıkları çalışmaları ve anılarını dile getiren birer konuşma yaptılar. Bir dönem Orkun Kültür Evi olarak gündemde olan kitabevinin salonunda, Serhat Kunar’ın Türk tarihi ve kültürü ile ilgili yaptığı eğitici sohbetler, o yıllara şahitlik edenler arasında konu edildi. Kunar’ın Orta Asya Türk Cumhuriyetlerindeki belgesel çekimlerini ve derneklerdeki faaliyetlerini konu alan slayt gösterilerini ilgiyle izleyen davetlilerin arasından söz alarak anılarını paylaşanlar oldu. Gecenin devamında Serhat Kunar’ın en sevdiği şiirlerden olan bayrak şiirini yüksek sesle ve ezbere okuyan eski dostu emekli Emniyet Müdürü Salih Ayaz büyük alkış aldı. Yemek sonrası, anı defterine duygularını yazan davetliler, hatıra fotoğrafları çekerek dağıldılar. 

WhatsApp Image 2023-09-25 at 14.05.57

Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı 4Antalya'nın değerli ismi Serhat Kunar anıldı 3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da yamaç paraşütü faciası

Antalya'da yamaç paraşütü faciası