Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya’da Türk Yıldızları yerine F-16 göklerde

Antalya’da Türk Yıldızları yerine F-16 göklerde

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, "Türk Yıldızları" yerine F-16 savaş uçakları Antalya semalarında gösteri yapacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Türk Yıldızları yerine F-16 göklerde

Türk Yıldızları ekibinin İstanbul Boğazı'ndaki Resmi Geçit Töreni'ne katılacağı için gerçekleştirilmesi gereken gösteri uçuşu ertelendi. Bunun yerine, F-16 savaş uçakları, Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü'nü Antalya semalarında kutlayacak. 29 Ekim Pazar günü, Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruk noktasına çıkarmak için F-16'lar gökyüzünde muhteşem bir görsel şov sunacaklar.

Gösteri uçuşları ne zaman?

Gösteri uçuşları, 27 Ekim Cuma günü saat 13.00'te "Prova Uçuşu" ile başlayacak. 29 Ekim Pazar günü saat 13.00'te ise 4 adet F-16 uçağı, "Gösteri Uçuşu" için Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda Antalyalılarla buluşacak.

Programda neler var?

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü etkinlikleri, Antalya'da coşkuyla kutlanacak. Programlar arasında "Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Konseri," Dünya Rekortmeni Milli Sporcu Şahika Ercümen tarafından gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Dalış etkinliği, Deniz Korteji, "Cumhuriyetin Asırlık Yüzü" adlı gösteri, özel konserler ve daha birçok etkinlik bulunuyor.

Kutlamalar, 29 Ekim Pazar günü, Vali Hulusi Şahin'in tebrikat kabulü, Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan kutlama programı, Fener Alayı, drone ve havai fişek gösterisi ile son bulacak. Bu özel etkinliklerle Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl Dönümü Antalya'da büyük bir coşku ve görsel şölenle kutlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğrencilerden TOGG koreografisi

Öğrencilerden TOGG koreografisi