Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Sel Felaketi: Evler Sular Altında Kaldı

Antalya'da Sel Felaketi: Evler Sular Altında Kaldı

Antalya'da yaşanan şiddetli yağışlar ve sel felaketi sonrasında, evler sular altında kalırken, okullar bir günlüğüne tatil edildi. Ayrıca, motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmediği duyuruldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Sel Felaketi: Evler Sular Altında Kaldı
KAYNAK: İHA

Antalya'da yaşanan sel felaketi, birçok evin sular altında kalmasına neden oldu. Gece saatlerinde etkisini artıran yoğun yağışlar, şehir genelinde sel ve taşkınlara yol açtı.

Okullar Bir Gün Süreyle Tatil Edildi

Antalya Valiliği, yaşanan olumsuz hava koşulları ve sel felaketi sebebiyle alınan önlemleri duyurdu. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerindeki eğitim kurumlarında Hıfzıssıhha kararı uyarınca, 13 Şubat 2024 Salı günü eğitime bir gün ara verileceği açıklandı. Ayrıca, aynı ilçelerde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin bir günlük idari izinli sayılacağı belirtildi.

Motokuryelerin Trafik Durumu

Şiddetli yağış ve selin yarattığı olumsuzluklar nedeniyle, Antalya'da motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmediği duyuruldu. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde ikinci bir duyuruya kadar motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Tramvay Seferleri Durduruldu!

Antalya'da Tramvay Seferleri Durduruldu!