Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Ramazan Bayramı ilk gününde mezarlıklar kalabalıklaştı

Antalya'da Ramazan Bayramı ilk gününde mezarlıklar kalabalıklaştı

Antalya'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde mezarlıklar yoğun ilgi gördü. Şehit yakınları, dualarla dolu anlar yaşarken, mezarların bakımı da ihmal edilmedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü, mezarlıklar yoğun ilgi gördü. Uncalı Kent Mezarlığı'nda şehit yakınlarını ziyarete gelen aileler, buruk bir bayram sevinci yaşadılar.

Şehit Yakınlarından Dualar ve Anıların İzleri

Şehit yakınları, mezarlık ziyaretinde kaybettikleri sevdikleri için dualar ederken, aynı zamanda mezarların bakımını ihmal etmediler. Sabahın erken saatlerinden itibaren Uncalı Kent Mezarlığı'na gelenler, yakınlarının kabirlerini ziyaret ettiler.

Bazı ziyaretçiler, ellerindeki çiçekleri kabirlere bırakırken, diğerleri ise mezarların temizliğini yaparak su döktüler. Antalya Büyükşehir Belediyesi görevlileri de şehit mezarlarının bakımını üstlenerek sulama işlemlerini gerçekleştirdiler.

Şehit Yakınlarından Duygusal Anlar

Şehit yakınları, uzun uzun dua ederek, şehitlerin mezarlarına kırmızı karanfiller bıraktılar. Mezarlık ve çevresi, Türk bayraklarıyla donatıldı.

Yahya Aslan, 1996 yılında şehit olan dayısının oğlu Ramazan Ataş'ı ziyaret ederken, "Bayramımız buruk geçiyor. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun, onlar giderken geri dönmeyi düşünmedi. Vatanımız ve bizim içimiz için şehit düştüler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayramda AVM'ler Açık mı? AVM'ler Bayramda Hangi Saatlerde Açılıyor?

Bayramda AVM'ler Açık mı? AVM'ler Bayramda Hangi Saatlerde Açılıyor?