Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Okullar Tatil Mi? Antalya'da Okullar Kaç Gün Tatil? Antalya'da Okullar Ne Zamana Kadar Tatil?

Antalya'da Okullar Tatil Mi? Antalya'da Okullar Kaç Gün Tatil? Antalya'da Okullar Ne Zamana Kadar Tatil?

Antalya'da yaşanan şiddetli yağışlar ve sel felaketi sebebiyle okullar tatil edildi. Valilik, önlem amaçlı olarak bir günlük tatil kararı aldı. Ayrıca, motokuryelerin trafiğe çıkışına da izin verilmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Okullar Tatil Mi? Antalya'da Okullar Kaç Gün Tatil? Antalya'da Okullar Ne Zamana Kadar Tatil?
KAYNAK: İHA

Okulların Tatil Edilmesi Hangi İlçeleri Kapsıyor?

Antalya Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda, hangi ilçelerde eğitime ara verildiği belirlendi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerindeki okulların tatil edildiği duyuruldu.

Hangi Tarihlerde Okullar Tatil Edilecek?

14 Şubat 2024 Çarşamba günü,  Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerindeki okulların tatil edildi.

Antalya'da şiddetli yağışlar ve sel felaketi, yaşamı olumsuz etkiledi. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, yoğun yağışlar ve sele bağlı olarak okullar bir gün süreyle tatil edildi. Gece saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışlar, birçok bölgede selin oluşmasına neden oldu. Valilikten yapılan açıklamada, Antalya genelinde devam eden olumsuz hava koşulları ve yaşanan sel felaketi sebebiyle 13 Şubat 2024 Salı günü eğitim kurumlarında bir günlük tatil kararı alındığı bildirildi.

Önlem Amacıyla Hıfzıssıhha Kararı Alındı

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerindeki eğitim kurumlarında Hıfzıssıhha kararı gereğince tatil edildiği belirtildi. Bu kararla birlikte, olumsuz hava koşulları ve sel felaketi nedeniyle engelli, hamile ve kronik hastalığı olan kamu çalışanlarının da bir günlük idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Motokuryelerin Trafiğe Çıkışına İzin Verilmedi

Şiddetli yağışlar ve selin neden olduğu olumsuzluklar sebebiyle, motokuryelerin trafiğe çıkışına da izin verilmediği duyuruldu. Valilik tarafından yapılan duyuruda, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde motokurye trafiğinin ikinci bir duyuruya kadar durdurulacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale'de bugün 29 deprem oldu! İstanbul fayı tetiklenir mi?

Çanakkale'de bugün 29 deprem oldu! İstanbul fayı tetiklenir mi?