Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya'da gökyüzü F16'larla kaplandı

Antalya'da gökyüzü F16'larla kaplandı

"Türk Yıldızları"nın Gösterisi Erteleyince F-16'lar Antalya Semalarında Prova Yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da gökyüzü F16'larla kaplandı
KAYNAK: İHA

Antalya semaları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında hazırlanan özel bir gösteriye ev sahipliği yapacak. Başlangıçta "Türk Yıldızları" ekibi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan gösteri uçuşunun, İstanbul Boğazı'ndaki Resmi Geçit Töreni'ne katılacakları için ileri bir tarihe ertelenmesiyle birlikte, F-16 savaş uçakları sahneye çıkacak.

F-16'lar, Türk Hava Kuvvetleri'nin gurur kaynağı olan bu gösteri için Antalya semalarında prova uçuşu gerçekleştirdi. Türk Yıldızları yerine gökyüzünü süsleyecek olan F-16'lar, Cumhuriyetin 100. Yıl dönümünü kutlanacağı 29 Ekim Pazar günü büyüleyici bir gösteri sunacak.

Bu özel gösteri için 4 adet F-16 savaş uçağı, 29 Ekim Pazar günü saat 13.00'te Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda toplanacak. Antalyalılar, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruk noktasına çıkararak, bu görsel şölende unutulmaz anlar yaşama fırsatı bulacaklar. 100. yıl kutlamaları, Türk Hava Kuvvetleri'nin gökyüzüne armağanı olan bu muhteşem gösteriyle daha da özel hale gelecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Basketbol Süper Ligi'nde 5. hafta nefes kesecek

Basketbol Süper Ligi'nde 5. hafta nefes kesecek