Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da bebekler için spa merkezi açıldı

Antalya'da bebekler için spa merkezi açıldı

Fizikobaby Fizyoterapi Danışmanlık Ve Baby Spa Merkezi, Antalya’da yaptığı açılış ile hizmete başladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da bebekler için spa merkezi açıldı

Çocuk Gelişimci Mukaddes Çimen ve Uzman Fizyoterapist Betül Başak Çimen’in açtığı fizyoterapi merkezi; yetişkinlere yönelik her türlü ortopedik, nörolojik, romatizmal ve daha birçok alanda iyileştirici fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan ve bebeklere yönelik baby spa hizmeti verecek

Dilan ANDIÇ

Açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, İşkur Eski İl Müdürü Veli Tekkanat, Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan ve Başkan yardımcısı Ali Kuş, Örgütlenme Uzmanı Mustafa Düzenli, Aksu Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi Mehmet Katrağ ve Çimen ailesinin yakın dost ve akrabaları ile davetliler katıldı.

WhatsApp Image 2023-09-24 at 14.47.00

“BEBEKLERİN GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ”

Çocuk Gelişimci Mukaddes Çimen, “Lisans eğitimimi 3 farklı üniversitede 3 ayrı bölümü bitirerek tamamladım. Bunlar Maliye, Sağlık Yönetimi ve merkezimiz için en önemli eğitimim olan Çocuk Gelişimi bölümüdür. Bu alanlarda birçok sertifikaya sahibim. Çocuk ve bebeklere olan sevgimle çıktığımız bu yolda birçok bebeğin hayat yolculuğunda çok güzel izler bırakmayı amaçlıyorum. Merkezimizin baby spa bölümünde verilen çeşitli hizmetler vardır. Bunlar hidroterapinin iyileştirici etkisiyle floating (bebek boyun simidi ile havuzda yüzme), bebek tüm vücut, gaz masajı ve konsept alanlarımızda fotoğraf çekimidir. Baby spa hizmetinin birçok faydası bulunmaktadır. Bunlar; ebeveynler ve bebekleri arasında güvenli bağlanmayı sağlayıp özellikle de bebeklerin fiziksel, motor gelişimlerini desteklemektir. Birçok bebeğin yaşadığı gaz sancısı ve uyku problemlerine de iyileştirici etkide bulunan baby spa uygulaması bebeklerin bütünsel gelişimi için çok önemli ve aileler açısından bebekleri için tercih edilmesi gereken bir uygulamadır. Bebeklerinizin en keyifli anlarında beraber olmak için hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMAK”

Uzman Fizyoterapist Betül Başak Çimen ise, “Lisans eğitimimi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında tamamlayıp ardından alanımda uzmanlığımı alıp yüksek lisans eğitimimi de başarıyla tamamladım. Mesleğime dair ‘Manuel Terapi’ başta olmak üzere birçok kurs ve eğitim alıp her zaman kendimi geliştirme amacında oldum. İnsanların hayatına umut ve şifa dolu dokunuşlar yapma isteğiyle çıktığımız bu yolda mesleki deneyim, tecrübe ve başarılarımla insanların yaşadığı problemlerde merkezimizde sunacağım iyileştirici fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamalarıyla hizmet veriyorum. Merkezimizin fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde uzun süredir devam eden ağrılı durumlar başta olmak üzere, bel boyun rahatsızlıkları, yaşanılan ortopedik ve halk arasında felç olarak bilinen inme durumu ve daha birçok nörolojik hastalıklarda, fibromiyalji gibi romatizmal hastalıkların tedavisinde hizmet veriyoruz. Fizyoterapi uygulamalarının pek çok faydası bulunmaktadır. Bunlar; kişilerin yaşadığı ağrı durumunu azaltıp kas dengesizliklerini düzelterek hareket kabiliyetini arttırmaktır. Kişilerin duruş bozukluğunu düzeltip denge durumlarını geliştirmektir. Bireylerim yaşam kalitesini arttırıp cerrahi müdahalenin önüne geçmeye çalışır. Bizler çok daha sağlıklı günler geçirebilmeniz için kişiye özel uyguladığımız fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmetlerimiz ile sizlerin yanındayız” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez Araba Müzesi festival ile açıldı

Kepez Araba Müzesi festival ile açıldı