Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Ucuz Etle Doyacak

Antalya Ucuz Etle Doyacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hayata geçirdiği ‘Halk Et’ projesi, Antalyalıları uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli etle buluşturmayı hedefliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Ucuz Etle Doyacak
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hayata geçirdiği ‘Halk Et’ projesi, Antalyalıları uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli etle buluşturmayı hedefliyor. Proje, ilk şubesini 11 Aralık 2019’da açtı ve 4 yılda 648 bin 433 vatandaşa 1444 ton 468 kg et ve et ürünü satıldı.

Halk Et: Yerel Üreticileri Destekleyen ve Halkı Sağlıklı Et ile Buluşturan Bir Proje

Halk Et projesi, yerel üreticileri desteklerken, halkı da uygun fiyatlı, sağlıklı ve güvenilir et ve et ürünleriyle buluşturuyor. Proje, artan et fiyatları karşısında Antalyalıların gözdesi oldu.

Sucuk ve Çiğ Süt Satışı Yoğun İlgi Görüyor

Halk Et Mağazaları ve Halk Et Mobil Satış Mağazası’ndan dört yılda toplam 648 bin 433 vatandaş 1444 ton 468 kg et satın aldı. Ayrıca, 14 Ekim 2023 tarihinde başlatılan dana sucuk satışı da yoğun ilgi görürken, 1194 kg dana sucuk satışı gerçekleşti. Halk Et mağazalarında ayrıca 23 bin 499 litre çiğ süt satışı gerçekleşti.

Yerel Üreticilerden Alınıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Projesi, Antalyalı hayvan yetiştiricilerine de destek oluyor. Halk Et Mağazaları’nda satılan et ürünlerinin elde edildiği büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar ilk elden yerel üreticilerden alınıyor.

ANET Kart’tan 3 Bin Aile Faydalanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Herkes et yiyebilsin’ sloganıyla hayata geçirdiği ANET Kart Projesi ile hayırseverlerin Halk Et Mağazaları’ndan temin ettikleri kartlara yükledikleri bakiye ile ihtiyaç sahibi aileler de alışveriş yapabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ANET kart projesinden de 3 bin ihtiyaç sahibi aile faydalanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Futbol dünyası yine şaşırtmadı! Koltuklar havada uçuştu

Futbol dünyası yine şaşırtmadı! Koltuklar havada uçuştu