Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya uçağındaki hostes sosyal medyada gündem oldu

Antalya uçağındaki hostes sosyal medyada gündem oldu

Gazeteci Ömer Ekinci’nin paylaştığı bir anekdot, hostesin öğrencilere gösterdiği jesti ve bunun tartışma yaratmasını konu aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya uçağındaki hostes sosyal medyada gündem oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’dan İstanbul’a giden Türk Hava Yolları uçağında yaşanan bir olay, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Gazeteci Ömer Ekinci, uçakta yanında oturan üç öğrencinin hostesten fazladan sandviç istediklerini ve hostesin onlara dört sandviç daha getirdiğini anlattı. Ekinci, hostesin öğrenci dostu davranışını takdir ettiğini ve bulunup ödüllendirilmesini istediğini belirtti.

Hostesin jestine yorumlar

Ekinci’nin paylaşımı, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. Ancak herkes hostesin yaptığı jesti olumlu bulmadı. Bazı takipçileri, hostesin kuralları ihlal ettiğini, sandviçleri başka yolculara vermesi gerektiğini veya satması gerektiğini savundu. Bu eleştirilere karşılık Ekinci, hostesin cezalandırılmasını isteyenlerin oranını öğrenmek için bir anket yaptı. Ankete katılanların yüzde 9.3’ü, hostesin cezalandırılması gerektiğini belirtti. Bu sonuç, Ekinci’yi ve hostesin yaptığı jesti destekleyenleri şaşırttı.

Hostesin öğrencilere yaptığı jest, sosyal medyada hem takdir hem de eleştiri topladı. Gazeteci Ekinci, hostesin bulunup ödüllendirilmesini istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş bombayı patlattı! O gram altın tarihte rekor kıracak

İslam Memiş bombayı patlattı! O gram altın tarihte rekor kıracak