Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Türk bayrağının renkleri ile coşku

Antalya Türk bayrağının renkleri ile coşku

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla kutluyor ve bu özel dönemi Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyaz ile aydınlatarak onurlandırıyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Türk bayrağının renkleri ile coşku
KAYNAK: İHA

Ülke genelinde Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutlandığı bu özel dönemde AEDAŞ, Türk bayrağının renklerine atıfta bulunarak bu mutluluğa katılıyor. Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Konyaaltı Caddesi, 27 Ekim ile 10 Kasım tarihleri arasında Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyaz ile aydınlatılacak. Aynı dönemde, AEDAŞ'ın Kepez ilçesinde bulunan Genel Müdürlük binası da 100. yıl kutlamalarının bir simgesi olarak kırmızı ve beyaz ışıklarla aydınlatılacak.

AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar, bu özel kutlamalara Türk bayrağının renkleriyle katılmak istediklerini ifade ederek, Cumhuriyet, ülke ve bayraklarına olan sevgilerini, enerjileri ile göstermek istediklerini vurguladı. Genel Müdür Baydar ayrıca, bu aydınlatma değişikliğinin yayalar ve araç trafiği üzerinde olumsuz bir etkisi olmayacağını belirtti. AEDAŞ, bu özel günü Türk bayrağının renkleriyle aydınlatarak ülkenin aydınlık geleceğine olan bağlılığını ve çağdaş uygarlık hedefine olan inancını yansıtmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple HomePod'a ekranlı yenilik getiriyor

Apple HomePod'a ekranlı yenilik getiriyor