Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Büyükşehir'den kadınlara büyük destek

Antalya Büyükşehir'den kadınlara büyük destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimde yaşayan insanların refahını artırmak ve tarımsal üretimi desteklemek için çeşitli projelerle destek veriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir'den kadınlara büyük destek
KAYNAK: ANKA

Serik Büğüş Mahallesi’ndeki kadınların hayatını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi, hamur yoğurma ve salça makineleri bağışladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimde yaşayan insanların refahını artırmak ve tarımsal üretimi desteklemek için çeşitli projeler yürütüyor. Bu projelerden biri de kadınların üretkenliğini artırmak için ekipman sağlamak.

Bu doğrultuda, “Unu sizden yoğurması bizden” sloganıyla Serik Büğüş Mahallesi’ne hamur yoğurma makinesi gönderildi. Kadınlar, hamur yoğurmanın çok zor ve yorucu bir iş olduğunu, sık sık ağrı çektiklerini söylediler. Bu hizmetten dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e minnettar olduklarını ifade ettiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin bir diğer desteği de salça makinesi oldu. Salça yapımında kullanılan bu makine, elektrikli ve güvenli bir şekilde çalışıyor. Bu makine sayesinde, saatte 500 kilogram domates posaya dönüştürülebiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASAT Antalya su kesintisi Antalya'da sular ne zaman gelecek?

ASAT Antalya su kesintisi Antalya'da sular ne zaman gelecek?