Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Barosu Başkanı'ndan büyük eylem

Antalya Barosu Başkanı'ndan büyük eylem

Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez, meslek özelinde yaşanan ekonomik sorunlara dikkat çekmek için oturma eylemine başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Barosu Başkanı'ndan büyük eylem

Kamer Durdu

Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez, meslek özelinde yaşanan ekonomik sorunlara dikkat çekmek için 26 Eylül 2023 (bugün) saat 12:00'den 27 Eylül 2023 (yarın) saat 12:00'ye kadar Antalya Adliye arka bahçesinde oturma eylemi yapacağını duyurdu.

Geçilmez, yaptığı açıklamada, "Son yıllarda meslektaşlarımızın ekonomik sorunları giderek artmaktadır. Yaşanan ekonomik kriz, meslektaşlarımızı ciddi anlamda mağdur etmektedir. Bu sorunların çözümü için gerekli adımlar atılmazsa, meslektaşlarımızın büyük bir kısmı mesleği bırakmak zorunda kalacaktır" dedi.

Geçilmez, oturma eyleminin amacının, meslektaşlarının yaşadığı ekonomik sorunların kamuoyuna duyurulması olduğunu belirterek, "Meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için gerekli adımların atılması için tüm yetkililere çağrıda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Eylem, avukatlar tarafından destekleniyor

Antalya Barosu'na kayıtlı avukatlar, Geçilmez'in eylemini destekleyeceklerini açıkladılar. Avukatlar, eylemin mesleki sorunların çözümü için önemli bir adım olduğunu belirttiler.

Oturma eylemi, Antalya Adliye arka bahçesinde gerçekleşiyor

Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez'in oturma eylemi, 26 Eylül 2023 (bugün) saat 12:00'de Antalya Adliye arka bahçesinde başlayacak. Eylem, 27 Eylül 2023 (yarın) saat 12:00'de sona erecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acun Ilıcalı bin 100 çalışanını tatile gönderdi

Acun Ilıcalı bin 100 çalışanını tatile gönderdi