Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya 100. yılda Atası'nın huzurunda

Antalya 100. yılda Atası'nın huzurunda

Antalya'da Cumhuriyet'in 100. Yıl Dönümü coşkusu Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreniyle başladı. Antalyalı Atası'na koştu

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya 100. yılda Atası'nın huzurunda

Antalya'da Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü coşkusu, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00'de gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Antalya Vali Hulisi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek , İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, siyasi parti il başkanları, Garnizon Komutanı  Piyade Albay Tuncay Polat ve oda başkanlarının katılımıyla düzenlenen törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenkler sunuldu.

396110030_820605289858458_2865111747334742521_n

Halk neredeydi ?

Tören, protokolün katılımıyla gerçekleşti. Ancak, dikkat çeken bir ayrıntı olarak, çelenk sunma törenini izlemeye gelen halkın, protokol üyelerinden daha az olduğu gözlendi. Her yıl çelenk sunma törenlerine halkın katılımının azalmasının sebebi olarak çelenk sunma töreninin sınırlandırılmasını gösterilirken çok sayıda kurum ve kuruluşun da yeterli duyuruyu ne kadar yaptığı sorgulandı.

17 Milletvekilinden 6'sı törene katılmadı 

Son seçimlerde göreve 28. Dönem Antalya Milletvekillerinden sadece 6'sının 29 Ekim törenlerine katılması dikkat çekti. Antalya Milletvekili CHP'li Mustafa Erdem, Aliye Coşar, Cavit Arı, Saadet Partili Şerafettin Kılıç, MHP'li Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun törende yerini aldı. CHP'li Sururi Çorabatır, Gelecek Partili Milletvekili Serap Yazıcı, AKP Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Mevlüt Çavuşoğlu, Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş, HDP'li Hakkı Saruhan Oluç, İYİ Partili Uğur Poyraz ve Aykut Kaya törene katılmadı. 

Çelenk sunmadılar

Uzun süredir milli bayramlarda resmi törenlere katılmayan AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, törene katılırken partilerinin çelenklerini sunmadılar. Tüm partilerin birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu özel günde Atamızın huzurunda AKP ve MHP çelenklerini görmemek dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi ve Deva Partisi çelenklerini sundular. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü coşkusunun, tüm vatandaşlarımızı bir araya getirdiği bu anlamlı günde, çelenk sunma töreniyle başlayan etkinliklerin, Cumhuriyetimizin değerlerine olan bağlılığımızı bir kez daha vurguladığına şahit olduk.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopterle geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopterle geldi