Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Ankara Barosu ve Galatasaraylı Hukukçular Derneği Spor Hukuku Sempozyumu Düzenledi

Ankara Barosu ve Galatasaraylı Hukukçular Derneği Spor Hukuku Sempozyumu Düzenledi

Ankara Barosu ve Galatasaraylı Hukukçular Derneği'nin düzenlediği Spor Hukuku Sempozyumu'nda, spor hukukunun gelişimi ve sporcu ile kulüplerin yaşadığı sorunların çözümleri ele alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Barosu ve Galatasaraylı Hukukçular Derneği Spor Hukuku Sempozyumu Düzenledi
KAYNAK: ANKA

Ankara Barosu'nun Galatasaraylı Hukukçular Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Spor Hukuku Sempozyumu'nda, spor hukukunun gelişiminin sporcular ve kulüpler için önemli katkılar sağladığı vurgulandı. Ankara Barosu Spor Hukuku Kurulu Başkanı Mehmet Serhan Özdemir, açılış konuşmasında, "Spor sosyal bir fenomendir ve hukuk spora kayıtsız kalamaz," dedi. Özdemir, spor hukukunun son on yılda önemli ilerlemeler kaydettiğini belirterek, "Son yıllarda yapılan değişikliklerin tartışılması, spor hukukunu daha ileriye taşıdı," ifadelerini kullandı.

"Galatasaraylı Hukukçular Derneği Başkanı Koç'un Görüşleri"

Galatasaraylı Hukukçular Derneği Başkanı Hüsnü Seçkin Koç, sporcuların ve kulüplerin sorunlarının spor hukuku sayesinde daha hızlı çözüldüğünü belirtti.

"İlk Oturumda İstanbul Barosu'ndan Dinçer'in Sunumu"

Sempozyumun ilk oturumunda İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Son Başkanı Tutku Dinçer, uluslararası ve ulusal spor kuruluşlarının işleyiş şekillerini ve sporla ilgili yasal düzenlemeleri anlattı. Dinçer, spor hukukunda sık sık değişiklikler yaşandığını ve meslektaşlarının bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

"Prof. Dr. Küçükgüngör'den Türk Spor Hukukunda Tahkim Yargılanması"

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör, Türk spor hukukunda tahkim yargılanması hakkında bilgi verdi.

"Diğer Konuşmacıların Katkıları"

Sempozyumda diğer konuşmacılar da sporcu sözleşmeleri, sporcu sözleşmelerine yargının bakışı ve 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu'nun getirdiği yenilikler hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Otobüs Hattı Duyurusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Otobüs Hattı Duyurusu