Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem AKDENİZUNIFM En İyi Üniversite Radyosu Ödülü’nü Kazandı

AKDENİZUNIFM En İyi Üniversite Radyosu Ödülü’nü Kazandı

Akdeniz Üniversitesi’nin radyosu olan AKDENİZUNIFM, 1. Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri’nde “En İyi Üniversite Radyosu” seçildi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKDENİZUNIFM En İyi Üniversite Radyosu Ödülü’nü Kazandı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Akdeniz Üniversitesi’nin radyosu olan AKDENİZUNIFM, 1. Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri’nde “En İyi Üniversite Radyosu” seçildi.

Müzikonair Medya ve Sanat Ödül Töreni’nde Büyük Başarı

Sanat ve medya dünyasından birçok önemli ismin katıldığı Müzikonair Medya ve Sanat Ödül töreninde, finale kalan AKDENİZUNIFM, öğrencilerin oylaması sonucunda “En İyi Üniversite Radyosu” seçilerek önemli bir başarıya imza attı. Ödül, Maltepe Üniversitesi kampüsünde düzenlenen törende, Radyo Koordinatörü Öğr. Gör. Suat Erdöl ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Teoman Tevfik Örs tarafından alındı.

Ödül, Gelecek Projeler İçin Motivasyon Kaynağı Oldu

“En iyi radyo” seçilmenin mutluluğunu yaşayan Radyo Koordinatörü Öğr. Gör. Suat Erdöl, “Radyomuzun köklü bir geçmişi var. Şehrimizin üniversite radyosu sizlerin desteğiyle yeni bir başarıya daha imza attı. Şehrimizin ve üniversitemizin bu ödülü almada gösterdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu ödül, bundan sonraki projeler için iyi bir motivasyon oldu.” dedi. Teoman Tevfik Örs ise, “Okula kayıt yaptırdığım günden beridir radyomuza ilgi gösterdim, çalışmalar yaptım. Okurken böylesi uygulama imkânları yarattığı için fakülteme sonsuz teşekkürler.” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Hesabımda sorun var’ bahanesiyle IBAN Dolandırıcılığı

‘Hesabımda sorun var’ bahanesiyle IBAN Dolandırıcılığı