Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Akdeniz Üniversitesi'nde Türkiye'nin ilk 360 derece konseri düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi'nde Türkiye'nin ilk 360 derece konseri düzenlendi

Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda, dünyaca ünlü DJ Burak Yeter'in konseri düzenlendi. Konser, Türkiye'nin ilk 360 derece konseri olma özelliğini taşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi'nde Türkiye'nin ilk 360 derece konseri düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda dün akşam dünyaca ünlü DJ Burak Yeter konser verdi. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlayan DJ Yeter, geçen yıl olduğu gibi öğrencileri eğlendirdi. "Uçan DJ" lakabıyla tanınan Yeter, yaklaşık 3 saat sahnede canlı performans sergiledi.

Yeter'in konserinde, ünlü Kazak sanatçı Dimash Kudaibergen de konuk olarak sahne aldı. Konser gece saatlerinde sona erdi.

Konser, Türkiye'nin ilk 360 derece konseri olma özelliğini taşıyor.

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda düzenlenen konser, Türkiye'nin ilk 360 derece konseri olma özelliğini taşıyor. Sahne, 360 derece dönebilen bir platform üzerine kuruldu. Bu sayede, Yeter, stadyumun dört bir tarafında sahne şovunu sergileyebildi.

Yeter, 'One Day in Space' projesini tanıttı

Konserde, Yeter'in kısa süre içinde kapsül ve helyum balonla 55 bin fite, stratosfere kadar çıkarak, 1 saatlik canlı performans sergilemeye hazırlandığı 'One Day in Space' adlı projesi de tanıtıldı. Bu projenin tanıtımı için yaptırılan 15 metrelik astronot heykeli de konserde ilgiyle izlendi.

Konser, büyük beğeni topladı

Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen konser, büyük beğeni topladı. Konseri yaklaşık 20 bin kişi izledi. Üniversiteli gençler, konser sonunda DJ Burak Yeter'e teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargıtay'dan evliyken sadakatsizliğe sert tokat: Nafaka yok!

Yargıtay'dan evliyken sadakatsizliğe sert tokat: Nafaka yok!