Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Aşırı Yoğunluk!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Aşırı Yoğunluk!

9 günlük bayram tatili sonrası, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi adeta hasta akınına uğradı. Tatil süresinde tedavilerine ara verilen hastaların yoğunluğu izdihama yol açtı.Hastalıkların artması ve hasta çoğunluğu, sağlıkta ne kadar duyarsız olduğumuz yorumlarına sebep olmaktadır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Aşırı Yoğunluk!
MUHABİR: Cengiz Savaşeri

Günün erken saatlerinde tüm polikliniklerin önlerinde sıraya giren hastalar, uzunca kuyruklar oluşturdu. Bazı polikliniklerin bekleme salonlarında oturacak yer kalmadığı ve 65-70 kişinin muayene sırası beklediği görüldü. Aynı kalabalık hasta sayısının, kan verme kuyruklarında bulunduğu ve tahlil neticelerini bekleyip tekrar doktora görünmek için hastane içinde oyalanma zorunda kaldığı görüldü.

Detaylı muayene yapılıyor

Üniversite hastanesine herhangi bir şikâyetinden ötürü muayene randevusu alıp gelen hastalara, rahatsızlığı ile ilgili tetkiklerinin yanı sıra, diğer uzuvları ile ilgili araştırma ve muayeneler de yapılıyor. Kan tahlilleri, röntgen gibi tetkiklerin yanı sıra tüm vücudunuzun tarandığı PET uygulaması da yapılabiliyor. Bu konuda en detaylı araştırmaları ONKOLOJİ polikliniği doktorlarının yaptığı biliniyor. Hastaların
tedavisinde, muayene olunan doktor ile birlikte uzman doktorların ve hocaların da kontrolunun olduğu hastaları memnun ediyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Aşırı Yoğunluk! (1)-1

Tedavileri için değişik birimlere değişik günlerde gidip gelme zorunda olan ve uzun süre polikliniklerin önünde bekleyen hastalar, Üniversite hocalarının kontrolunda yapılan tedavilere inanarak sabrediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Buğra Ünal'dan tarihi başarı Paris 2024 kotası aldı

Buğra Ünal'dan tarihi başarı Paris 2024 kotası aldı