Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Akaryakıt Alanından Ticaret Alanına Dönüştürülme Talebine Meclis'ten Ret

Akaryakıt Alanından Ticaret Alanına Dönüştürülme Talebine Meclis'ten Ret

10 Eylül 2024 Salı günü gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı Meclisi’nde Kepez ilçesinde akaryakıt istasyon alanından ticaret alanına dönüştürülmek istenen plan teklifi reddedildi. Hem komisyon hem de meclis teklifi reddetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Akaryakıt Alanından Ticaret Alanına Dönüştürülme Talebine Meclis'ten Ret
MUHABİR: Arda Kır

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündemin 18. maddesi olarak görüşülen Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi’ndeki 28565 ada 17 parselin akaryakıt ve servis istasyonu alanından ticaret alanına dönüştürülmesi talebi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda uygun bulunmazken meclis de tadilata geçit vermedi.

Akaryakıt Alanından Ticaret Alanına Dönüştürülmeye Meclis'ten Ret

GEÇMİŞTE TİCARET ALANIYDI 

Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi’nde bulunan 28565 ada 17 parsel akaryakıt ve servis istasyonu alanından ticaret alanına dönüştürülmesi talebi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda uygun bulunmazken, alanın 7 Mart 2016’da 261 sayılı meclis kararıyla nazım ve uygulama imar planı değişikliği yapılmış toptan ticaret alanından akaryakıt alanına çevrilmişti. Aynı alan için yeniden ticaret istenilmesi dikkat çekti.

Akaryakıt Alanından Ticaret Alanına Dönüştürülmeye Meclis'ten Ret

MECLİS UYGUN BULMADI 

Yapılan oylamada oybirliği ile reddedilen tadilata meclis geçit vermedi. 25 binlik planda ticaret alanı olarak gözüken parselin 5 binlik tadilatında ticaret alanı olarak planlanması Meclis’te uygun bulunmazken binlik ve 5 binlik planlar arasındaki uyuşmazlıkların giderilmesi için verilen önerge reddedildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2022 model Toyota

İcradan satılık 2022 model Toyota